• E-shop
  • Info
  • Cont

FT5801-B ochelari

Ascunde filtru Arată filtru
Filtru
Conform favoritelor  
Filter by
Displaying: 1
Rambursăm și banii pentru lentile!
La prima comandă de ochelari cu lentile cu dioptrii eyerim vision, aveți ramburs integral dacă-i returnați în 30 zile. Citiți mai mult despre politica noastră de retur.
Tom Ford FT5801-B 052

Tom Ford FT5801-B 052

În stoc
1.700,00 RON
1.445,00 RON cu codul OFF15  Copiat!
Displaying 1 - 1 / 1

FT5801-B ochelari

Eleganță și lux - exact asta înseamnă ochelarii cu dioptrii Tom Ford. În gama noastră veți găsi atât modele clasice, cât și moderne, care vă vor completa cu stil look-ul. Puteți alege dintr-o varietate de rame care se potrivesc tuturor tipurilor de față. Puteți alege ochelari din plastic ușor, acetat sau metal prețios, la prețuri avantajoase.

Cum a luat naștere marca Tom Ford?
Fondatorul brandului, Thomas Carlyle Ford, a fost mai întâi un actor de succes. În 2005, el s-a angajat într-o carieră de designer și a fondat marca TOM FORD. A început imediat să creeze colecții impresionante nu doar de îmbrăcăminte, genți și bijuterii, ci și de ochelari handmade atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Astăzi, ochelarii Tom Ford se numără printre cele mai de lux bunuri. Acest lucru se datorează manoperei lor de precizie și designului care vă poate accentua personalitatea. Semnul distinctiv al majorității modelelor este elegantul "T" metalic. Cele mai căutate modele sunt Jennifer, Cary, Whitney, Leo și, de asemenea, Henry și Mar. Este posibil să fi văzut modelul Henry în celebrele filme cu agentul 007.

Cum să alegi ochelarii cu dioptrii potriviți?
Atunci când alegeți ochelarii cu dioptrii, gândiți-vă mai ales la mărimea potrivită. Majoritatea modelelor sunt universale, dar există și rame disponibile în mărimile S, M sau L.

Pe lângă mărime, acordați atenție și materialului din care sunt fabricați. Ramele metalice sunt elegante, ușoare și potrivite pentru purtarea de zi cu zi. Cele din plastic oferă o gamă largă de culori și motive. Materialul acetat este mai ușor și mai flexibil în comparație cu plasticul. De asemenea, are o durată de viață mai lungă și este 100% hipoalergenic.

Luați în considerare și tipul de față atunci când faceți alegerea. Aveți o față în formă de inimă, pătrată, rotundă sau ovală? Știind ce formă aveți, alegerea vă va fi mai ușoară. Dacă tot nu vă puteți decide, încercați ochelarii confortabil prin intermediul camerei web.
Aflați-vă mărimea

TIP #1: Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

  • Uitați-vă la interiorul ochelarilor dumneavoastră actuali. De obicei, veți găsi o serie de numere care reprezintă dimensiunea ramei și care arată cam așa: 52 [] 22 145
  • Informațiile privind dimensiunea ramei se găsesc cel mai adesea în interiorul peretelui lateral sau al puntei nazale
Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

SFATUL nr. 2: Folosiți un card de credit

S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la capătul ochiului
Cardul nu ajunge la capătul ochiului

Dimensiunile ramei de ochelari

Dimensiunile ramei de ochelari
Închideți
Alegeți
Închideți
Alegeți