• E-shop
  • Informații
  • Cont

Ochelari cu dioptrii ray-ban

Alegeți ochelarii cu dioptrii Ray-Ban iconici, și totuși funcționali. Alegeți formele clasice de pilot sau ramele îndrăznețe cat-eye. În plus, avem mai multe rame care reflectă tendințele actuale ale modei și care arată foarte bine pe diferite tipuri de fețe. Încercați-i din confortul casei dvs. cu ajutorul unei camere web. Alegeți lentilele doar în funcție de prescripția medicului dumneavoastră. De asemenea, le puteți cumpăra cu un filtru de lumină albastră pentru a vă proteja ochii de radiațiile nocive ale monitorului.

Cum a apărut marca Ray-Ban?

Ochelarii Ray-Ban au fost creați inițial pentru aviatorii americani. Erau meniți să îi ajute să blocheze razele puternice și neplăcute ale soarelui. După ce modelul "aviator" a fost făcut celebru de un pilot american a cărui fotografie cu ochelarii Ray-Ban a făcut înconjurul lumii, aceștia au devenit parte din cultura pop. Au fost purtați și de marile legende ale marelui ecran.

Cu toate acestea, au cunoscut un declin în timpul erei disco. Abia în anii 1980 au revenit în prim plan, când Tom Cruise a început să îi poarte în filmele sale. Sunt încă populare și astăzi, datorită ramei lor de înaltă calitate, care sunt realizate din materiale fiabile și durabile.

La ce să aveți grijă atunci când alegeți ochelari cu dioptrii?

Înainte de a vă decide să cumpărați ochelari cu dioptrii, vizitați un medic oftalmolog. În funcție de prescripția acestuia, veți alege ramele și lentilele potrivite pentru dumneavoastră. Nu cumpărați ochelari din magazine sau supermarketuri. Aceștia sunt întotdeauna cu aceeași dioptrie la ambii ochi.

În plus, aceștia au doar lentile obișnuite, fără filtre speciale pentru a vă proteja mai bine vederea. Dacă vă puneți ochelari cu lentile greșite, vă puteți înrăutăți și mai mult vederea. Căutați rame și lentile de o calitate mai bună, care nu numai că vor fi funcționale, dar vă vor completa perfect look-ul.

Ce formă de ochelari căutați?

Ascunde filtru Arată filtru
Filtru
Sortează: Conform favoritelor  
Filter by
Displaying: 275 Utilizați filtrul pentru a delimita cerințele
Displaying 1 - 48 / 275
< 1 3 ... 6

De ce eyerim?

Livrare gratuita de la 400,00 RON
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Aflați-vă mărimea

TIP #1: Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

  • Uitați-vă la interiorul ochelarilor dumneavoastră actuali. De obicei, veți găsi o serie de numere care reprezintă dimensiunea ramei și care arată cam așa: 52 [] 22 145
  • Informațiile privind dimensiunea ramei se găsesc cel mai adesea în interiorul peretelui lateral sau al puntei nazale
Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

SFATUL nr. 2: Folosiți un card de credit

S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la capătul ochiului
Cardul nu ajunge la capătul ochiului

Dimensiunile ramei de ochelari

Mărimea

Obțineți o reducere de bun venit

Înscrieți-vă la newsletter și nu ratați ofertele eyerim!

Alegeți
Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuita de la 400,00 RON
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Distribuie