• E-shop
  • Informații
  • Cont

EA3185 ochelari cu dioptrii emporio armani

Răsfățați-vă cu o pereche de ochelari eleganți cu dioptrii Emporio Armani. Veți găsi modele concepute atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Puteți alege dintre mai multe forme de rame, de la clasica formă dreptunghiulară până la iconica formă cat eye. De asemenea, puteți alege materialul ramei, respectiv metal, plastic sau acetat. Acest tip de ochelari este hipoalergenic și, de asemenea, foarte rezistent și de lungă durată. Îi puteți încerca din confortul casei dvs. cu ajutorul unei camere web. Găsiți perechea perfectă de ochelari cu dioptrii care să se potrivească tipului dumneavoastră de față.

De ce să alegeți ochelarii cu dioptrii Emporio Armani?

Marca Emporio Armani a început să își scrie istoria în 1975. Logo-ul iconic cu un vultur a fost creat din greșeală. Însuși fondatorul brandului a dezvăluit că l-a desenat într-o criză de timp, fără să se gândească prea mult la el. Logo-ul inventat spontan a devenit un simbol puternic al brandului, făcându-l celebru în întreaga lume. Puțin mai târziu, au început să producă și accesorii de lux atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Completați-vă look-ul cu ochelari de la Emporio Armani.

Aici puteți alege din mai multe opțiuni de lentile. Dacă aveți nevoie de lentile cu o vedere mai clară, optați pentru cele anti-reflexive. Acestea sunt ideale și pentru șofat, deoarece împiedică lumina reflectată de pe drumurile umede, de exemplu. De asemenea, puteți alege lentile cu protecție împotriva luminii albastre de la ecranul telefonului mobil sau al computerului. Există, de asemenea, lentile multifocale care corectează vederea de aproape afectată.

La ce trebuie să fiți atenți atunci când alegeți ochelari cu dioptrii?

Puteți să probați ramele cu ajutorul unei camere web. În plus, veți găsi informații pentru fiecare model cu privire la tipul de față căruia i se potrivește. Nu vi se va întâmpla astfel să constatați că ochelarii nu vi se potrivesc. Alegeți întotdeauna lentilele în funcție de prescripția medicului oftalmolog. Nu merită să le cumpărați din supermarketuri sau farmacii. Acestea au aceeași dioptrie pentru fiecare ochi, ceea ce ar putea să vă înrăutățească și mai mult vederea.

Ce formă de ochelari căutați?

Ascunde filtru Arată filtru
Filtru
Sortează: Conform favoritelor  
Filter by
Displaying: 1
Rambursăm și banii pentru lentile!
La prima comandă de ochelari cu lentile cu dioptrii eyerim vision, aveți ramburs integral dacă-i returnați în 30 zile. Citiți mai mult despre politica noastră de retur.
Displaying 1 - 1 / 1

De ce eyerim?

Livrare gratuita de la 250,00 RON
Plata cash la livrare
Returnare în 30 de zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Aflați-vă mărimea

TIP #1: Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

  • Uitați-vă la interiorul ochelarilor dumneavoastră actuali. De obicei, veți găsi o serie de numere care reprezintă dimensiunea ramei și care arată cam așa: 52 [] 22 145
  • Informațiile privind dimensiunea ramei se găsesc cel mai adesea în interiorul peretelui lateral sau al puntei nazale
Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

SFATUL nr. 2: Folosiți un card de credit

S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la capătul ochiului
Cardul nu ajunge la capătul ochiului

Dimensiunile ramei de ochelari

Dimensiunile ramei de ochelari

Obțineți o reducere de bun venit

Înscrieți-vă la newsletter și nu ratați ofertele eyerim!

Alegeți
Alegeți
Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuita de la 250,00 RON
Plata cash la livrare
Returnare în 30 de zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Distribuie