• E-shop
  • Informații
  • Cont

DG3360 ochelari cu dioptrii Dolce & Gabbana

Alegeți din gama noastră de ochelari cu dioptrii de marcă Dolce & Gabbana. În colecția noastră veți găsi rame elegante și atemporale, dar și modele la modă pentru cei mai îndrăzneți. Femeile și bărbații de toate vârstele vor găsi ceva care să li se potrivească. Puteți alege rame de ochelari din plastic ușor, dar rezistent, sau din metal.

De ce să alegeți ochelarii cu dioptrii Dolce & Gabbana?

Dolce & Gabbana sunt unul dintre cei mai emblematici creatori de modă. Domenico Dolce și Stefano Gabbana s-au cunoscut în timp ce lucrau ca asistenți de design la atelierul Armani din Milano. Ei au creat prima lor colecție în 1985. Au început cu tricotaje pentru femei și lenjerie intimă, adăugând mai târziu o colecție de modă de stradă și modele pentru copii. Dar nu s-au oprit doar la haine. S-au aventurat și în domeniul accesoriilor și al parfumurilor.

Cu ochelarii dioptrici Dolce & Gabbana, obțineți o piesă iconică ce va rezista ani de zile. Colecția lor este atemporală și de lux. Încercați-i confortabil prin intermediul camerei web pentru a vedea ce formă se potrivește cel mai bine feței dvs.

Nu vă zgârciți în privința ochelarilor cu dioptrii

Nu merită să vă zgârciți în privința ochelarilor cu dioptrii. Nu uitați că îi veți purta în fiecare zi, așa că este important să fie cât mai confortabili. Nu este nimic mai rău decât atunci când aceștia vă apasă pe nas sau în spatele urechilor. Atunci când alegeți, luați în considerare și materialul din care sunt confecționați. Plasticul sau metalul de proastă calitate nu va dura mult timp și se poate rupe sau zgâria cu ușurință.

De asemenea, nu cumpărați ochelari cu dioptrii fără rețetă. Deși cei pe care îi găsiți în magazinele obișnuite costă mai puțin, vă pot afecta și mai mult vederea. De fapt, dioptriile corecte nu pot fi determinate fără o măsurare profesională.

Ce formă de ochelari căutați?

Ascunde filtru Arată filtru
Filtru
Conform favoritelor  
Filter by
Displaying: 2
Rambursăm și banii pentru lentile!
La prima comandă de ochelari cu lentile cu dioptrii eyerim vision, aveți ramburs integral dacă-i returnați în 30 zile. Citiți mai mult despre politica noastră de retur.

Dolce & Gabbana DG3360 3256

La comandă
1.069,00 RON
855,00 RON cu codul SEE20  Copiat!
Nou

Dolce & Gabbana DG3360 3299

În stoc
1.119,00 RON
895,00 RON cu codul SEE20  Copiat!
Displaying 1 - 2 / 2
Aflați-vă mărimea

TIP #1: Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

  • Uitați-vă la interiorul ochelarilor dumneavoastră actuali. De obicei, veți găsi o serie de numere care reprezintă dimensiunea ramei și care arată cam așa: 52 [] 22 145
  • Informațiile privind dimensiunea ramei se găsesc cel mai adesea în interiorul peretelui lateral sau al puntei nazale
Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

SFATUL nr. 2: Folosiți un card de credit

S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la capătul ochiului
Cardul nu ajunge la capătul ochiului

Dimensiunile ramei de ochelari

Dimensiunile ramei de ochelari
Alegeți
Alegeți
Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuita de la 250,00 RON
Plata cash la livrare
Returnare în 30 de zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală