• E-shop
  • Informații
  • Cont

Kohe by eyerim, OiO by eyerim ochelari protectie calculator - ochelari protectie pc

Protejați-vă vederea împotriva radiației dăunătoare care ne pândește la fiecare pas în zilele noastre. Ochelarii de calculator împotriva luminii albastre blochează razele dăunătoare emise de ecranele calculatoarelor, telefoanelor mobile sau alte obiecte aparent banale, care au devenit o parte obișnuită a vieților noastre de zi cu zi. Filtrul de lumină albastră înseamnă sfârșitul ochilor obosiți, iritați și poate ajuta și la migrene, somn rău sau probleme de concentrare. Alegeți din oferta noastră largă un accesoriu stilat și funcțional pentru purtarea de zi cu zi.

De ce să alegeți ochelarii cu filtru de lumină albastră?

În lumea digitală de astăzi este aproape imposibil să evităm complet lumina albastră. Ore lungi petrecute la muncă în fața calculatorului, după care ne mutăm în fața ecranelor televizoarelor. Expunerea excesivă la lumina albastră are un impact negativ asupra ritmului biologic natural al corpului, ducând la insomnia, iritabilitate, slăbirea sistemului imunitar și concentrare scăzută. Ochelarii de calculator sunt prevenția apariției acestor, dar și altor complicații de sănătate. Avantajul este că puteți apela la ei chiar dacă nu aveți nevoie de dioptrii. Spuneți definitiv la revedere supraîncărcării sistemului dumneavoastră vizual, ochilor uscați sau migrenelor și protejați-vă vederea.

Alegeți tipul de ochelari care vi se potrivește

Protecția împotriva luminii albastre nu este doar practică, ci poate fi și la modă. Nu uitați să adaptați alegerea ramei potrivite tipului dvs. de față, care joacă un rol foarte important. Indiferent dacă căutați ochelari potriviți pentru o față pătrată, rotundă, ovală sau în formă de inimă, la noi găsește fiecare ceva. Dacă încă ezitați cu alegerea celui mai potrivit tip de ramă pentru dvs., puteți încerca cu ușurință toți favoriții dvs. datorită posibilității de a încerca ochelarii în mod virtual.

Ce formă de ochelari căutați?

Ascunde filtru Arată filtru
Filtru
Sortează: Conform favoritelor  
Filter by
Displaying: 15
Ochi sănătoși în era digitală pentru toată lumea

Ochi sănătoși în era digitală pentru toată lumea

Descoperiți o protecție eficientă împotriva ochilor roșii, a somnului slab și a durerilor de cap sub forma unor ochelari de calculator eleganți!

Displaying 1 - 15 / 15

De ce eyerim?

Livrare gratuita de la 250,00 RON
Plata cash la livrare
Returnare în 30 de zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Aflați-vă mărimea

TIP #1: Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

  • Uitați-vă la interiorul ochelarilor dumneavoastră actuali. De obicei, veți găsi o serie de numere care reprezintă dimensiunea ramei și care arată cam așa: 52 [] 22 145
  • Informațiile privind dimensiunea ramei se găsesc cel mai adesea în interiorul peretelui lateral sau al puntei nazale
Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

SFATUL nr. 2: Folosiți un card de credit

S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la capătul ochiului
Cardul nu ajunge la capătul ochiului

Dimensiunile ramei de ochelari

Dimensiunile ramei de ochelari

Obțineți o reducere de bun venit

Înscrieți-vă la newsletter și nu ratați ofertele eyerim!

Alegeți
Alegeți
Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuita de la 250,00 RON
Plata cash la livrare
Returnare în 30 de zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Distribuie