Bolle Rocket 21773

În stoc
Retur în 30 de zile
Timp estimat de livrare: 3 - 5 zile lucrătoare
195,00 RON
210,00 RON
Lentile incluse în preț

Acest model în diferite culori

Roșii / Roz
195,00 RON

Mărime

Unică
(99 / Standard / Standard )
3 - 5 zile lucrătoare
Baza fiscală
Include ambalajul original
Gratuit
Total
De la 195,00 RON

Vermillon
NUME
CULOARE
CONDIȚII
VLT
Vermillon
Roz
Roz
Zăpadă și ceață
45%

Lentilele premium Vermillon ale Bolle sunt perfecte pentru condiții de lumină foarte scăzută Lentilele Vermillon și au 45% care permit pătrunderea a 45% din lumina soarelui . Pentru mai multe informații despre lentilele VLT, dă click aici.

Ambalajul nu include o lentilă de rezervă.

TEHNOLOGII INCLUSE
Lentile duble
Bariera termică a lentilelor duble dintre aerul rece de afară și umezeala produsă prin activitate intensă previne formarea condensului.
P-80+ strat anti încețoșare
Stratul anti-ceață P-80+ aplicat stratului interior al lentilelor absorb umiditatea de pe suprafața lentilelor asigură abilități superioare împotriva ceței și vedere clară.
Sticlă carbonică
Datorită unei armuri protective de înaltă tehnologie aplicate suprefeței exterioare a lentilei, sticla carbonică crează un scut protector împotriva zgârieturilor și conferă o imagine clară.
Carboglass
Tehnologia fluxului de aer Venting® controlează și optimizează fluxul aerului de-a lungul suprefețelor interioare a lentilelor. Sistemele Venting reduc posibilitățile de apariție a umezelii și aburirii suprafețelor și mențin o imagine naturală.

DESPRE BRAND

Cumpărați ochelarii Bolle Nevada 21919 de pe eyerim chiar acum și vă vor fi livrați fără taxe poștale direct la ușa dumneavoastră în ambalajul lor original. Majoritatea ochelarilor de ski sunt fabricați în mărimea standard M și se potrivesc atât pentru adulți cât și pentru adolescenți. Această mărime este potrivită pentru majoritatea persoanelor așa că sunt șanse mari ca această mărime să fie potrivită și pentru tine.

Ochelarii de ski pentru copii Rocket 21773 reprezintă apogeul Bolle pentru decenii de muncă și experiență în construirea, testarea și perfecționarea ochelarilor de ski în cooperare cu atleții profesioniști. Geometria specifică acestor rame oferă vizibilitate de neegalat și face ca Bolle să se potrivească perfect cu produsele celor mai cunoscuți producători de căști: Bolle, Giro, Anon, K2 sau Smith. Ventilatoarele interioare oferă o mai bună ventilație anti-ceață chiar și în cele mai intense condiții.


Cumpărați ochelarii Bolle Rocket 21773 de pe eyerim chiar acum și vă vor fi livrați fără taxe poștale direct la ușa dumneavoastră în ambalajul lor original.

Detalii

Brand
Model
Rocket 21773
Culoare rame
Roșii
Culoare lentile
Roz
Formă rame
Lentilă unică
Tip de rame
Ramă completă
Polarizați
Nu
Material rame
Plastic
Colectie
Copii
Culoarea ramelor utilizate de producător
Matte Red Race
Culoarea lentilelor utilizate de producător
Vermillon

De ce eyerim?

Livrare gratuită
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Mărimi
S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la capătul ochiului
Cardul nu ajunge la capătul ochiului
Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuită
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală