Andrea Black

Culoare rame: Negri, Culoare lentile: Cristal

Variante

Mărimea

Unică
Unică: 54/17/140 mm
În stoc
Retur în 30 de zile
Timp de livrare estimat: 2 - 4 zile lucrătoare
249,00 RON
Ochelarii Andrea sunt concepuți pentru doamne și reprezintă o feminitate atemporală și elegantă. Au o formă frumoasă de ochi de pisică, care se potrivește oricărei forme de față. Sunt disponibili în culorile negru, havana și burgundy. 

Materialul folosit pentru realizarea acestei rame este acetat lucrat manual de cea mai bună calitate. În comparație cu plasticul, acetatul este considerabil mai ușor și mai flexibil, prezintă o durată de viață mai lungă și este 100% hipoalergenic.

Kohe by eyerim este un nou brand de ochelari de calitate care transcende tendințele și oferă ochelari care se potrivesc oricărei forme de față și personalități. A fost creat cu scopul de a democratiza ochelarii de calitate și de a-i face accesibili pentru orice consumator. 

Fiecare model este disponibil în varianta cu dioptrii și fără putere de corecție. Acest lucru înseamnă că puteți cumpăra o ramă care ar putea fi echipată cu lentile dioptrice de orice tip sau puteți cumpăra ochelari fără dioptrii cu filtru albastru de lumină, care se potrivește oricărei persoane.

Când vine vorba de materiale, nu facem compromisuri, ci doar scădem prețurile. Ramele noastre sunt disponibile în materiale din acetat, plastic și metal. 

Am reușit să reducem radical prețurile datorită omiterii intermediarului, iar ochelarii pleacă din fabrică direct la dumneavoastră acasă.

Această ramă poate fi transformată în ochelari de citit, pentru distanță sau pentru calculator, sau chiar în ochelari de soare cu dioptrii cu lentilele potrivite, care pot fi selectate în continuare în configurator. Lentilele noastre eyerim vision sunt fabricate în colaborare cu gigantul optic francez Essilor Group care este cel mai mare producător de lentile dioptrice din lume.

Inspirație

Detalii

Model
Andrea Black
Culoare rame
Negri
Culoare lentile
Cristal
Formă rame
Cat Eye
Tip de rame
Ramă completă
Polarizați
Nu
Material rame
Acetat
Sex
Femei
Culoarea ramelor utilizate de producător
Shiny Black
Culoarea lentilelor utilizate de producător
Crystal

De ce eyerim?

Livrare gratuită
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Aflați-vă mărimea
Mărimi
S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la capătul ochiului
Cardul nu ajunge la capătul ochiului
Distribuie
Andrea Black
249,00 RON

Obțineți o reducere de bun venit

Înscrieți-vă la newsletter și nu ratați ofertele eyerim!

Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuită
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală