• E-shop
 • Informații
 • Cont

Adidas Originals OR5037 012

495,00 RON

Ochelarii de prescripție Adidas Originals OR5037 012 fac parte din noua colecție Adidas Originals realizată... Arată mai mult

Mărimea

Unică
Unică
A = 52 mm, B = 19 mm, C = 145 mm, D = 44 mm
Mărimea

Forma feței

Potrivit pentru
Pătrată
Pătrată
Inimă
Inimă

Bine de știut
Atunci când vă alegeți lentilele, puteți, de asemenea, să îi îmbunătățiți cu un filtru de lumină albastră, ochelari de soare sau fotocromici.

La comandă
Returnarea ramei în termen de 30 de zile
Livrarea depinde de alegerea lentilei
495,00 RON
Rambursăm și banii pentru lentile!
La prima comandă de ochelari cu lentile cu dioptrii eyerim vision, aveți ramburs integral dacă-i returnați în 30 zile. Citiți mai mult despre politica noastră de retur.
Adidas Originals

Adidas Originals

Înființat în 2001, Adidas Originals este un brand de lifestyle care se inspiră din bogata moștenire Adidas. Marca îmbină cultura contemporană a tinerilor cu creativitatea și curajul sportivilor. Este alter ego-ul vestimentar al pasionaților de sport care își arată cu mândrie stilul oricând și oriunde. Ochelarii Adidas Originals prezintă materiale de înaltă calitate și o construcție superioară pentru a răspunde cerințelor persoanelor cu un stil de viață activ.

Pentru cine sunt?

Pentru cine sunt?

Ochelarii de prescripție Adidas Originals OR5037 012 fac parte din noua colecție Adidas Originals realizată cu atenție pentru bărbați și femei. Acest model elegant cu rame întregi reflectă cele mai noi trenduri moderne de ochelari și forma rotundă face ca modelul Adidas Originals OR5037 să fie cea mai bună alegere pentru fețele pătrate și în formă de inimă.

Materiale

Materiale

Materialul folosit pentru aceste rame este un metal rezistent la coroziune, care îi face practic indestructibili.

Livrare gratuită de la 400,00 RON

Livrare gratuită de la 400,00 RON

Cumpărați ochelarii Adidas Originals OR5037 012 de pe eyerim chiar acum și vă vor fi livrați fără taxe poștale direct la ușa dumneavoastră în ambalajul lor original.

Lentile

Lentile cu dioptrii

Atunci când alegeți ochelarii de vedere, trebuie să vă gândiți nu doar la rame, ci și la lentilele potrivite.
Aflați ce tipuri de lentile și ce tehnologii puteți găsi la noi și tehnicianul nostru va produce lentilele pentru dv. direct în propriul nostru laborator de optică.

Toate lentilele noastre au:

Filtru antireflex
Filtru antireflex
Filtru UVA + UBV
Filtru UVA + UBV
Rezistență la zgârieturi
Rezistență la zgârieturi
Rezistență la murdărie
Rezistență la murdărie
Strat de întărire
Strat de întărire
Tehnologii lentile

Tehnologii lentile

Lentile transparente

Lentile transparente

Lentile de calitate transparente potrivite pentru purtare zilnică. Puteți alege între versiunea standard sub forma lentilelor eyerim vision sau versiunea premium denumită Essilor premium.

eyerim vision sunt lentilele noastre de calitate, standardizate și accesibile. Puteți conta pe filtrul antireflex, cel de rezistență la zgârieturi și murdărie și stratul de întărire a lentilelor.

Essilor premium sunt lentilele personalizate care conțin tratamentul de suprafață Crizal® de la gigantul optic EssilorLuxottica. Combinația de tehnologii exclusive protejează lentilele astfel încât acestea sunt foarte rezistente la zgârieturi și grăsime, sunt hidrofobe și au filtru antireflex. Orice ați face, lentilele nu vă vor dezamăgi niciodată.

Lentile cu filtru de lumină albastră

Lentile cu filtru de lumină albastră

Lentile cu o nuanță arămie care blochează lumina albastră dăunătoare emisă de dispozitivele digitale. Acestea reduc oboseala și roșeața ochilor, durerile de cap și problemele cu somnul. Puteți alege între versiunea standard sub forma lentilelor eyerim vision sau versiunea premium denumită Essilor premium.

eyerim vision sunt lentilele noastre de calitate, standardizate și accesibile care minimizează radiațiile albastre-violete emise de ecranele digitale și de lumina artificială. Acestea oferă un confort vizual ridicat și previn oboseala ochilor.

Essilor premium sunt lentilele personalizate care oferă protecție de 3 ori mai mare și filtrare selectivă a radiațiilor UV și a luminii albastre-violet. Acestea elimină reflexiile și au doar o ușoară culoare reziduală, datorită claritătții optimizate a lentilelor.

Ochelari de soare cu dioptrii

Ochelari de soare cu dioptrii

Lentile gândite pentru toți cei care au nevoie de ochelari de soare și ochelari de vedere în același timp. Atunci când alegeți lentile de soare cu dioptrii, puteți alege între trei îmbunătățiri - lentile de soare clasice, lentile polarizate sau lentile-oglindă. Puteți alege între versiunea standard sub forma lentilelor eyerim vision sau versiunea premium denumită Essilor premium.

eyerim vision sunt lentilele noastre de înaltă calitate, standardizate și accesibile pentru toți cei care au nevoie de ochelari de soare și ochelari de vedere în același timp. Alegeți dintre tratamentele și culorile disponibile și veți avea parte de ochelari funționali și stilați.

Essilor premium sunt lentilele personalizate care oferă cea mai bună soluție pentru vederea clară pe vreme însorită. Filtrul premium de la gigantul optic EssilorLuxottica reduce reflexiile și oferă protecție UV pentru a vă permite să vedeți clar. Cele mai moderne lentile de soare cu dioptrii au fost concepute pentru a fi personalizate cu valorile dioptriilor de pe rețeta dv. și să vă ofere vederea perfectă chiar și în condiții de lumină puternică.

Lentile fotocromatice (heliomate)

Lentile fotocromatice (heliomate)

Lentile tratate special pentru a se întuneca la soare puternic și a se transforma temporar în ochelari de soare. În interior, aceste lentile redevin aproape transparente. Ele protejează nu doar de radiațiile UV, dar și de lumina albastră emisă de dispozitivele digitale. Puteți alege între versiunea standard sub forma lentilelor eyerim vision sau versiunea premium denumită Essilor premium.

eyerim vision sunt lentilele noastre de înaltă calitate, standardizate și accesibile care sunt potrivite pentru purtare zilnică. Adaptarea și schimbarea intensității luminii este rapidă și sunt aproape transparente în interior. În plus, aceste lentile oferă protecție împotriva radiațiilor UV și a luminii albastre.

Essilor premium sunt lentile personalizate de la EssilorLuxottica cu filtrul inteligent Transitions Xtractive®. Acestea sunt cele mai întunecate lentile fotocromatice de pe piață, potrivite pentru purtat în aer liber, la lumină și căldură puternică, în interior sau chiar la volan. Tranzițiile între închiderea și deschiderea la culoare a acestor lentile sunt cele mai rapide, datorită acestei tehnologii. În interior, acestea rămân ușor colorate și oferă cea mai mare protecție împotriva raidațiilor UV și a luminii albastre.

Grosime lentile

Grosime lentile

Lentile standard

Lentile standard

Lentile antireflex durabile cu index de refracție 1.50 pentru care valoarea maximă recomandată a dioptriei este de +/- 2.00.

Lentile subțiri (ușoare)

Lentile subțiri (ușoare)

În comparație cu lentilele standard, acestea sunt cu 25% mai subțiri și mai ușoare. Sunt de 7 ori mai rezistente la zgârieturi, indexul de refracție este 1.60, iar valoarea maximă recomandată a dioptriei este de +/- 4.25.

Lentile extrasubțiri

Lentile extrasubțiri

În comparație cu lentilele standard, acestea sunt cu 40% mai subțiri și mai ușoare. Indexul de refracție este 1.67, iar valoarea maximă recomandată a dioptriei este de +6.00 / -10.00.

Detalii

Model
OR5037 012
Sku
GADO-G034480-M150720
Culoare rame
Argintii
Culoare lentile
Cristal
Formă rame
Rotunzi
Tip de rame
Ramă completă
Polarizați
Nu
Material rame
Metal
Sex
Bărbaţi, Femei
Culoarea ramelor utilizate de producător
Shiny Dark Ruthenium
Culoarea lentilelor utilizate de producător
Crystal
Materialul utilizat de producător
Galvanized Metal

Recenzii

Nu există încă recenzii de clienți - încercați produsul și partajați-vă experiența.

De ce eyerim?

Livrare gratuita de la 250,00 RON
Plata cash la livrare
Returnare în 30 de zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Aflați-vă mărimea

TIP #1: Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

 • Uitați-vă la interiorul ochelarilor dumneavoastră actuali. De obicei, veți găsi o serie de numere care reprezintă dimensiunea ramei și care arată cam așa: 52 [] 22 145
 • Informațiile privind dimensiunea ramei se găsesc cel mai adesea în interiorul peretelui lateral sau al puntei nazale
Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

SFATUL nr. 2: Folosiți un card de credit

S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la capătul ochiului
Cardul nu ajunge la capătul ochiului

Dimensiunile ramei de ochelari

Dimensiunile ramei de ochelari
Ghid pentru forma feței

Ce tip de față aveți?

Bine de știut
Dacă credeți că aveți un tip de față asemănător cu oricare dintre cele enumerate și cel puțin 2 caracteristici principale se potrivesc, ați găsit potrivirea!

Pătrată

Pătrată

 • -
 • Fața foarte puțin rotunjită
 • Fruntea, pomeții aproape la fel de late
 • Fața la fel de lungă și lată
În formă de inimă

În formă de inimă

 • Vârful părului în creștere în mijlocul frunții
 • Bărbie ascuțită
 • Fruntea și pomeții sunt cele mai late
 • Falcă îngustă
Rotundă

Rotundă

 • Fața la fel de lungă și lată
 • Falca nu are caracteristici distinctive, este foarte rotunjită
 • Pomeții sunt cei mai largi de pe față
Ovală

Ovală

 • Fața este mai degrabă mai lungă decât mai lată
 • Pomeții sunt cei mai evidențiați
 • Fruntea și falca sunt rotunjite
 • Nu există trăsături ascuțite/expressive

Obțineți o reducere de bun venit

Înscrieți-vă la newsletter și nu ratați ofertele eyerim!

Alegeți
Alegeți
Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuita de la 250,00 RON
Plata cash la livrare
Returnare în 30 de zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Distribuie