7.10.2021 15517 vizualizări 2 minute de citit Mergeți la e-shop

Sărbătorește Ziua Internațională a Vederii: De ce este prevenția atât de importantă?

Ziua Internațională a Vederii se sărbătorește în a doua Joi din Octombrie. Este coordonată de IAPB sub VISION 2020 Global Initiative și încearcă să atragă atenția despre problemele vederii și cauzele orbirii. În acest an, Ziua Internațională a Vederii se ține în 14 Octombrie.

În fiecare an, Ziua Internațională a Vederii se concentrează pe a aduce în atenția publicului problemele de orbire și de slăbire a vederii pentru a conștientiza efectele graveale acestora. Aproximativ 285 milioane de oameni din întreaga lume au probleme cu vederea deși 80% din aceste probleme pot fi evitate. Dacă fiecare dintre noi și-ar vizita optometristul o dată pe an, opt din zece persoane nu și-ar pierde deloc vederea datorită diagnosticării timpurii.

Cu toate acestea, dacă vă supuneți unei măsurători oculare, însă nu rețineți valoriledioptriilor dumneavoastră, avem vești bune pentru dumneavoastră. Nu trebuie să mergeți din nou să vă luați măsurătorile, datorită aplicației noastre gratuite Lens Scan puteți măsura valorile exacteale dioptriilor dumneavoastră din confortul casei dumneavoastră. Instrucțiunile cu privire la modul de realizare și toate informațiile despre Lens Scan pot fi găsite AICI. 

Ne dorim foarte mult să facem tot posibilul pentru ochii dumneavoastră. Prin urmare, sărbătoriți Ziua Mondială a Vederii împreună cu noi și alăturați-vă concursului pentru a câștiga premii extraordinare pe pagina noastră de Instagram! 

Astăzi nu vrem să contribuim la distrugerea vederii dumneavoastră uitându-vă la ecranul computerului sau telefonului, așa că v-am pregătit un sumar rapid cu privire la modul în care se simte lumea când poate vedea. Te încadrezi în aceste cifre?

World Sight Day 2017

Protejează-ți ochii - merită!

Andrea

Eu sunt unul din co-fondatorii eyerim. Mă ocup de creare de conținut și social media. Îmi plac la nebunie păsările flamingo și călătăriile. Îmi culeg inspirație pentru ideile mele creative din plimbări lungi pe munte și iubesc arta și fotografia.

POSTĂRI SIMILARE
Mărimea contează - Cum să vă alegeți mărimea potrivită pentru ochelari

Aflați secretul pentru alegerea ramei potrivite. Citiți ideile propuse de noi și asigurați-vă că noii dv. ochelari vi se potrivesc perfect.

Măsurați-vă rețeta de acasă cu aplicația gratuită Lens Scan de la eyerim!

V-ați uitat detaliile de pe rețetă și nu doriți să mergeți la medic sau la un magazin de optică? Scanați-vă lentilele actuale cu dioptrii gratis cu aplicația gratuită Lens Scan de la eyerim! Este ușor și vă ajută să economisiți timp și bani.

Aveți dioptrii mari? Ochelarii arată mai bine datorită lentilelor mai subțiri cu indexul de refracție mai mare.

Atunci când alegeți ochelari noi, este important să alegeți indexul potrivit de refracție al lentilelor. Un index mai mare înseamnă că lentilele vor fi mai subțiri chiar dacă aveți dioptrii mai mari de +/- 2.

Aveți întrebări? Întrebați-l pe optometristul nostru.