20.3.2022 541 vizualizări 2 minute de citit Mergeți la e-shop

Împreună putem ajuta Ucraina

Dragi prieteni, suntem cu toții șocați și devastați din cauza evenimentelor care se petrec în Ucraina. Războiul este un eveniment oribil, indiferent unde are loc. La eyerim, suntem alături de poporul Ucrainei și oferim sprijinul nostru.

Vom împărtăși informații despre cum poate oricine să ajute Ucraina în aceste vremuri dificile. Am pregătit, de asemenea, un ajutor material pentru curajoasa armată ucraineană și un mic sprijin financiar pentru refugiații ucraineni în căutarea unui loc de muncă.

Astăzi, am trimis 4 cutii pline cu ochelari uvex de înaltă calitate cu lentile transparente, potriviți oricărei activități în aer liber. Acești ochelari oferă protecție 100% împotriva radiațiilor UVA, UVB și UVC cu o lungime de undă de până la 400 nm, sunt foarte ușori și confortabili datorită fasciculelor și curelelor moi.

De asemenea, am decis ca din fiecare comandă plasată în luna martie să donăm 1 euro pentru a sprijini organizația Crucii Roșii care ajută refugiații ucraineni în Europa.

Este timpul să fim alături unii de ceilalți. Cum puteți ajuta?

SUSȚINERE FINANCIARĂ PRINTR-O DONAȚIE (transfer bancar în USD, EUR și multe alte valute) către o organizație de încredere, cum ar fi:

✔️ Banca Națională a Ucrainei

✔️ Fundația "Come Back Alive"

✔️ Donați către refugiații ucraineni 

✔️ Susțineți armata ucraineană

SUSȚINERE MORALĂ:

✔️ Consolați-vă prietenii și rudele din Ucraina, asigurați-vă că sunt bine și ajutați-i să afle informații importante despre condițiile pentru refugiații ucraineni în străinătate

✔️ Alăturați-vă protestelor de la Ambasadele Rusiei sau adunărilor în sprijinul Ucrainei.

✔️ Arătați-vă sprijinul pe rețelele sociale (asigurați-vă că verificați întotdeauna sursele și nu răspândiți informații delicate, de exemplu, ținte sau locații militare)

SUSȚINERE LOGISTICĂ:  

✔️ Sunt cozi lungi la granițe, însă unii oameni au voie să iasă (cu excepția bărbaților cu vârsta cuprinsă între 18-60 de ani). Dacă puteți asigura transport de la graniță, cazare pentru refugiați sau chiar muncă temporară, vă încurajăm să o faceți.

Haideți să fim alături de Ucraina și să arătăm răului că dragostea, pacea și curajul înving întotdeauna!

Martin

Mereu am vrut să cunosc cât mai multe locuri, culturi, gusturi și oameni, atât de mult cât se poate de-a lungul unei vieți. Încă de când am înființat eyerim totul a devenit mai dificil așa că am început să citesc mai mult. De curând am escaladat muntele Kilimanjaro și deja mi-am pus minea în a cuceri Aconcagua. Cu eyerim vreau să urc pe înălțimi și mai mari.

POSTĂRI SIMILARE
eyerim insider: Pe la birou ep.I

Mare sau mică, orice companie din lume se bazează pe o echipă puternică. Hai să explorezi și să afli și tu cum este pe la eyerim și să cunoști oamenii harnici și superbi de aici.

eyerim presents: The investments that drive us forward in 2020

eyerim - the fastest growing e-shop in Central Europe got another investment, and we are forever grateful. Find out how much, from who and why, what it means for our future.

Get ready for your perfect job at eyerim!

Are you ready to kick-start your career? Check out our currently open positions and become a part of the biggest startup in the eyewear industry.

Aveți întrebări? Întrebați-l pe optometristul nostru.