Tocmai v-ați întors de la oftalmolog care v-a prescris ochelari de vedere cu lentile cu prescripție medicală. Dacă nu v-ați hotărât încă de unde să vă cumpărați ochelarii cu lentile cu prescripție medicală, vă puteți informa aici despre avantajele cumpărării online pentru ochelarii cu lentile cu prescripție medicală.

Dacă ați ales să vă cumpărați online ochelarii de vedere cu lentile cu prescripție medicală, felicitări pentru alegerea făcută. Nu vă faceți griji, este foarte ușor să cumpărați online ochelari de vedere cu lentile cu prescripție medicală, este suficient să completați datele de pe rețetă și să alegeți o ramă care vă place și care vi se potrivește. Colegii noștri de la Serviciul Clienți vă pot ajuta dacă nu știți să introduceți datele de pe rețeta dv.

Am ales o ramă, ce fac în continuare?

În pasul următor, aveți mai multe opțiuni. Atunci când comandați de pe eyerim, aveți la dispoziție trei opțiuni:

lentile monofocale (pentru corectarea miopiei sau a hipermetropiei)
lentile multifocale / progresive (pentru corectarea în același timp a vederii la apropiere și a vederii la depărtare. Totul cu aceeași pereche de ochelari cu care veți vedea clar atât la apropiere, cât și la depărtare. Aceste lentile sunt disponibile doar pentru modelele marca eyerim collection)
lentile cu dioptrii zero - potrivite ca accesoriu fashion (acestea sunt complet transparente și nu conțin dioptrii pentru corectarea vederii)

eyerim collection modelul ANDREA, ochelari de vedere, cumpărături online, blog eyerim

În continuare, veți completa configuratorul nostru online pentru lentile, acolo unde veți introduce datele de pe rețetă (sferă, cilindru și ax) and distanța pupilară (DP). Distanța pupilară poate lipsi de pe rețeta de la oftalmolog, dar nu vă faceți griji, o puteți măsura și de acasă.

Îmbunătățirea lentilelor cu prescripție medicală

La eyerim, oferim clienților noștri cele mai bune lentile de calitate. Acestea sunt hidrofobe, rezistente la zgârieturi și la praf, au strat antireflex și conțin filtru de protecție 100% împotriva razelor ultraviolete. Pe baza detaliilor legate de dioptrie și de rama aleasă, opticienii noștri vor alege lentilele potrivite pentru ramele din colecția eyerim; pentru celelalte branduri, aveți posibilitatea să alegeți dv. grosimea lentilei. Avem patru tipuri de lentile disponibile: lentile standard, lentile active, lentile premium și lentile premium plus. De asemenea, vă oferim posibilitatea să vă îmbunătățiți lentilele cu prescripție medicală cu multe alte upgrade-uri.

ochelari de vedere Versace, eyerim, cumpărături online, blog eyerim, ochelari pentru femei, ochelari pentru bărbați

De exemplu, oferim un strat de protecție împotriva luminii albastre care vă protejează ochii de radiațiile dăunătoare emise de ecranele dispozitivelor digitale - telefoane inteligente, calculatoare sau televizoare. Lumina albastră poate influența în mod negativ și poate produce dureri de cap și ochi înroșiți, vedere în ceață sau chiar insomnie. Dacă sunteți norocos și nu aveți nevoie de ochelari de vedere cu lentile cu prescripție medicală, dar dacă stați mult timp la calculator, tot ceea ce trebuie să faceți este să alegeți ochelari cu dioptrii zero și să adăugați filtrul de protecție împotriva luminii albastre.

Dacă petreceți mult timp pe afară, atunci ochelarii de soare cu dioptrii sunt alegerea potrivită pentru dv. Ochelarii de soare cu dioptrii combină avantajele ochelarilor de vedere cu cele ale ochelarilor de soare: corectarea vederii și protecția 100% împotriva razelor ultraviolete. Ochelarii de soare cu dioptrii sunt disponibili în 3 culori: gri, maro și verde.

Multă lume poate face confuzia între ochelarii de soare cu dioptrii și ochelarii cu lentile fotocromatice. Lentilele fotocromatice sunt adaptabile și se pot colora într-un timp scurt. La lumina directă a soarelui, acestea se închid la culoare, în timp ce în interior sunt complet transparente. Aceste lentile sunt potrivite pentru cei care nu doresc să își schimbe tot timpul ochelarii de soare cu cei de vedere. Acest tip de lentile sunt disponibile în 2 culori - gri sau maro.

De asemenea, oferim un filtru de polarizare, care oferă o protecție suplimentară împotriva reflexiilor orbitoare de pe suprafețe cum ar fi drumuri, luciu de apă sau chiar zăpadă. Ochelarii cu lentile polarizate sunt alegerea ideală pentru sportivi sau șoferi. Filtrul de polarizare este disponibil în 3 culori - gri, maro și verde.

ochelari de vedere polarizați, polarizare, eyerim, ochelari de vedere, cumpărături online, blog eyerim

Ca o ultimă îmbunătățire pentru lentile, pentru marca eyerim collection, vă oferim și opțiunea de lentile oglindă. Doriți ochelari cu dioptrii mereu la modă? Nici o problemă. Adăugați un filtru special pentru lentile oglindă care aduce un plus de stil oricărei ținute și protecție suplimentară pentru ochii dv. Lentilele sunt mai întunecate astfel și reflectă mai mult lumina soarelui. Lentilele oglindă sunt disponibile în 5 variante de culoare: argintiu, auriu, verde, albastru și roșu.

Alegeți așadar cu grijă atunci când optați pentru ochelarii de vedere cu lentile cu prescripție medicală. Până la urmă, în joc este sănătatea ochilor voștri. Lentilele trebuie să fie de cea mai bună calitate pentru a oferi suficientă protecție și corectare a vederii - acest lucru este exact ceea ce puteți găsi la eyerim. Fie că alegeți branduri de designer sau rame la un preț accesibil, marca proprie eyerim collection.