Top 5 lucruri noi care ni s-au întâmplat în 2021!

1) Colecția noastră privată

În 2021 am hotărât să îți aducem cu adevărat stelele - noua noastră eyerim collection de ochelari cu dioptrii și ochelari de soare inspirată de cerul luminos și de obiectele misterioase din spațiu. Datorită eforturilor colegelor noastre Linda și Viki, stilul la modă și calitatea extraordinară a acestor ochelari a făcut sute dintre voi să strălucească.

VEZI COLECȚIA

2) Aplicația Lens Scan

Ți-ai dorit vreodată ochelari noi, dar ai uitat datele din rețeta ta? Datorită inovației noastre tehnologice - aplicația Lens Scan - poți măsura valorile exacteale dioptriilor tale din confortul casei tale.

ÎNCEARCĂ LENS SCAN

3) Ochelari pentru computer

De asemenea, am prezentat cu plăcere ochelarii pentru computer fără dioptrii la prețul de doar 199 lei! Dacă lucrezi multe ore în fața ecranului, te relaxezi navigând pe rețelele de socializare și te uiți la televizor dar nu ai nevoie de dioptrii, însă ochii tăi sunt obosiți, am creat doar pentru tine acești ochelari care blochează lumina albastră!

VEZI COLECȚIA

4) Ambalare

Nu numai că avem ochelari eleganți și de calitate dar ți-i și trimitem într-un ambalaj șic și calitativ! Datorită colegei noastre Sára, acum te poți bucura și mai mult de noii tăi ochelari.

5) Nou site web

În 2021 am hotărât să ne ducem serviciile mai departe și am lansat noul nostru site web! După multe ore de nesomn (dar continuând să poarte ochelarii pentru computer!) experții noștri extraordinari în IT au creat eyerim 2.0. - Ura!

VIZITEAZĂ SITE-UL WEB

La sfârșitul acestui rezumat dorim să mai facem un lucru - să vă mulțumim tuturor pentru încă un an fantastic împreună cu noi! Rămâi cu noi pentru mult mai multe știri fierbinți și planuri mari. Haide să vedem lumea diferit împreună.