14.1.2022 831 vizualizări 2 minute de citit Mergeți la e-shop

CEO Martin Zahuranec: Cele mai tari lucruri pe care le-am făcut în 2021!

Top 5 lucruri noi care ni s-au întâmplat în 2021!

1) Colecția noastră privată

În 2021 am hotărât să îți aducem cu adevărat stelele - noua noastră eyerim collection de ochelari cu dioptrii și ochelari de soare inspirată de cerul luminos și de obiectele misterioase din spațiu. Datorită eforturilor colegelor noastre Linda și Viki, stilul la modă și calitatea extraordinară a acestor ochelari a făcut sute dintre voi să strălucească.

VEZI COLECȚIA

2) Aplicația Lens Scan

Ți-ai dorit vreodată ochelari noi, dar ai uitat datele din rețeta ta? Datorită inovației noastre tehnologice - aplicația Lens Scan - poți măsura valorile exacteale dioptriilor tale din confortul casei tale.

ÎNCEARCĂ LENS SCAN

3) Ochelari pentru computer

De asemenea, am prezentat cu plăcere ochelarii pentru computer fără dioptrii la prețul de doar 199 lei! Dacă lucrezi multe ore în fața ecranului, te relaxezi navigând pe rețelele de socializare și te uiți la televizor dar nu ai nevoie de dioptrii, însă ochii tăi sunt obosiți, am creat doar pentru tine acești ochelari care blochează lumina albastră!

VEZI COLECȚIA

4) Ambalare

Nu numai că avem ochelari eleganți și de calitate dar ți-i și trimitem într-un ambalaj șic și calitativ! Datorită colegei noastre Sára, acum te poți bucura și mai mult de noii tăi ochelari.

5) Nou site web

În 2021 am hotărât să ne ducem serviciile mai departe și am lansat noul nostru site web! După multe ore de nesomn (dar continuând să poarte ochelarii pentru computer!) experții noștri extraordinari în IT au creat eyerim 2.0. - Ura!

VIZITEAZĂ SITE-UL WEB

La sfârșitul acestui rezumat dorim să mai facem un lucru - să vă mulțumim tuturor pentru încă un an fantastic împreună cu noi! Rămâi cu noi pentru mult mai multe știri fierbinți și planuri mari. Haide să vedem lumea diferit împreună.

Alica

Sunt reprezentant în relațiile cu clienții - unul din cei mai noi membri din familia eyerim. Îmi plac oamenii, interacțiunea și am grijă de clienții noștri din întreaga Europă pentru a mă asigura că au zâmbete pe chip. Cânt foarte des, deși nu sunt foarte bună la asta și strâng bani de ceva vreme să îmi cumpău un porcușor micuț.

POSTĂRI SIMILARE
eyerim insider: Pe la birou ep.I

Mare sau mică, orice companie din lume se bazează pe o echipă puternică. Hai să explorezi și să afli și tu cum este pe la eyerim și să cunoști oamenii harnici și superbi de aici.

Împreună putem ajuta Ucraina

La eyerim, suntem alături de poporul Ucrainei și oferim sprijinul nostru.

eyerim e aici pentru dv

Și împreună, vom trece peste aceste vremuri dificile!

Aveți întrebări? Întrebați-l pe optometristul nostru.