20.9.2019 16545 vizualizări 3 minute de citit Mergeți la e-shop

Beneficiile cumpărării ochelarilor de vedere online

Povestea începe așa: Un doctor te informează că vederea ta se înrăutățește, îți recomandă ochelari de vedere și niște picături pentru omniprezentul sindrom al ochilor uscați. Pleci de la cabinet și te afli într-o dilemă. Să mergi la cel mai apropiat magazin de ochelari, să pierzi câteva ore și răbdarea, să probezi stângaci câteva perechi în fața unui străin aprobator și să aștepți încă două săptămâni pentru ca ochelarii să fie gata și să îi ridici? Mai bine nu. Prea mare bătaie de cap. Cel mai simplu este să intri pe website-ul eyerim și să îi cumperi.

De ce să cumperi ochelari de vedere online?

De ce să cumperi ochelari de vedere online Beneficiile cumpărării ochelarilor de vedere online Beneficiile cumpărării ochelarilor de vedere online, ochelari de vedere Marc Jacobs la eyerim Beneficiile cumpărării ochelarilor de vedere online, ochelari de vedere Prada la eyerim, flatlay eyerim

De ce eyerim: 

• asigură transport gratuit în toate țările europene 
• Are cele mai bune prețuri pentru ochelari de soare, ochelari de vedere și ochelari pentru sport trendy
• are peste 100 de branduri recunoscute la nivel mondial în portofoliu 
• oricine poate găsi perechea perfectă de ochelari de soare, ochelari de vedere sau ochelari pentru schi, pentru bărbați sau femei,
• pentru întreaga familie și chiar pentru copii
• are un instrument denumit Oglinda Magică, care îți permite să încerci sute de modele cu ajutorul smartphone-ului sau a unei camere web
• are unul dintre cele mai cool, profesionale și prietenoase serviciile de relații cu clienți

Beneficiile cumpărării ochelarilor de vedere online, ochelari de vedere Marc Jacobs la eyerim

Dar amintiți-vă acest lucru

Indiferent de unde tu vei decide să îți cumperi noii ochelari de vedere după ce citești acest articol, trebuie să evidențiem, mai întâi, câteva aspecte importante:
- Ai nevoie de o rețetă pentru noii ochelari, fie de la oftalmolog sau fie de la cel mai apropiat optometrist. După consultul ochilor, acesta trebuie să îți ofere o copie a rețetei, astfel încât să poți cumpăra ochelari corectivi de oriunde - online sau offline.
- Ar trebui să mergi la doctor cel puțin o dată pe an. Dacă nu pentru rețetă, măcar pentru a verifica dacă ochii tăi sunt sănătoși. Există multe afecțiuni ale ochilor despre care nici măcar să nu știi! Ai grijă de tine.

Beneficiile cumpărării ochelarilor de vedere online, ochelari de vedere Prada la eyerim, flatlay eyerim

În concluzie, alegerea este a ta. Îți place magazinele tradiționale de ochelari? Atunci, foarte bine pentru tine. Dacă vrei să încerci să îți cumperi ochelari de vedere online, suntem mândri de tine. Indiferent ce decizi, sperăm să 1.) îți cheltuiești banii cu grijă și 2.) îți alegi ochelarii care te vor satisface 100%. eyerim acoperă ambele aspecte, ca să știi...Succes în căutări!

Patrícia

Conțintutul și copywritingul sunt atribuțiile mele la eyerim. Iubesc bucătăria japoneză, florile și simplitatea. Nu prea înțeleg moda, dar poate de asta o ador. Am studiat chineza dar cum sunt o persoană de genul „totul sau nimic”, m-am lăsat în al doilea an. Am făst născută cu un dinte, am învățat să citesc la 3 ani, Seneca este feblețea mea și urăsc umbrelele.

POSTĂRI SIMILARE
4 sfaturi despre cum să vă alegeți ochelari pentru condus

Știați că majoritatea accidentelor sunt cauzate de vederea slăbită a șoferului? Alegerea potrivită a ochelarilor va transforma șofatul într-o experiență mai plăcută și mai sigură.

5 motive pentru a cumpăra ochelari de vedere online

Puteți avea îndoieli cu privire la cumpărarea de ochelari online, dar aceste 5 motive vă vor convinge!

Cum să vă curățați ochelarii? Ștersul cu mâneca, șervețele sau alcool îi poate deteriora!

Avem mare grijă de ochelarii noi doar în primele săptămâni de la achiziție. Apoi, ne reducem la a-i șterge cu mâneca, cu șervețele de hârtie sau chiar cu șervețele umede cu alcool. Optometriștii profesioniști își curăță în mod diferit ochelarii. Dacă vă obișnuiți și dv. să faceți astfel, puteți prelungi durata de utilizare a ochelarilor cu câțiva ani.

Aveți întrebări? Întrebați-l pe optometristul nostru.