12.4.2021 12647 vizualizări 3 minute de citit Mergeți la e-shop

5 motive pentru a cumpăra ochelari de vedere online

Ne-am obișnuit să comandăm un taxi cu Uber, să plătim orice lucru online cu cardul și durează doar 30 de minute să avem o pizza aburindă la ușă de la ultimul click pe aplicația mobilă. Anul 2020 ne-a dus pe mulți dintre noi la ședințe cu colegii online pentru prima oară și am devenit foarte familiari cu livrarea acasă a mâncării. Puteți avea unele îndoieli cu privire la cumpărarea de ochelari online, dar veți avea o idee mult mai clară dacă veți citi aceste 5 motive. Vă vor convinge:

Cumpărarea de ochelari online este cu 50% mai ieftină

Puteți compara singur. Online cumpărați orice pereche de ochelari la jumătate de preț față de aceeași pereche dintr-un magazin fizic. Când e vorba de o pereche de lentile de vedere, diferența e și mai mare. Motivul este următorul: într-un magazin fizic, prețul ochelarilor include și chiria pentru spațiul magazinului, întreținerea acestuia și utilitățile plătite, încălzirea, curentul, salariile vânzătorilor, comisioanele plătite distribuitorilor etc.

Cumpărarea de ochelari online este cu 50% mai ieftină

Noi vindem sute de ochelari zilnic în 15 țări și avem o relație directă cu producătorii brandurilor celebre. Pentru că noi comandăm sute de produse zilnic, avem reduceri foarte mari din partea acestor producători. De asemenea, noi am eliminat toată rețeaua de intermediari. Totul este într-o relație directă cu fabrica așa că procesul este și mai rapid.

E simplu

Cel mai mare avantaj al cumpărăturilor online este că nu trebuie să ieșiți din casă, nu trebuie să stați la coadă, iar curierul vă aduce ochelarii acasă gratis. Noul nostru configurator pentru lentile este foarte simplu de folosit. Pur și simplu, completați cu datele de pe rețetă și apoi ne vom ocupa noi de restul.

Cumpărături online, eshop, ochelari de vedere, ochelari, lentile multifocale, lentile progresive, ochelari pentru citit, ochelari pentru apropiere, ochelari pentru depărtare, ieftini, politică de rambursare, eyerim collection, blog

Puteți proba mii de modele folosind camera de pe telefon, tabletă sau calculator

Alegeți-vă ochelarii preferați și apăsați pe butonul “Magic Mirror”. Este la fel ca atunci când folosiți filtre pe Facebook sau Instagram. E distractiv și apoi puteți trimite pozele familiei sau prietenilor. Ei vă pot spune ce pereche vi se potrivește cel mai bine.

Magic mirror

Puteți alege dintre peste 25.000 de stiluri de la peste 80 de branduri!

Oferim mii de ochelari de vedere și ochelari de soare de lux cum ar fi Dior, Prada sau Gucci sau modele clasice de la Ray-Ban, Carrera sau Michael Kors. Iubitorii de sport se vor îndrăgosti de Oakley, Julbo sau Nike. Dacă țineți la raportul preț/calitate, veți aprecia Polaroid sau propria noastră marcă - eyerim collection.

După ce v-ați ales ramele, vă puteți upgrada ochelarii. Puteți alege ochelari cu protecție împotriva luminii albastre, cu lentile fotocromatice sau ochelari pentru șoferi.

Aveți garantată perioada de retur de 30 de zile

Dacă nu vă plac ochelarii, ni-i puteți trimite înapoi. Nu e nevoie să ne explicați motivul returului. Legea stipulează că returul se poate face în 14 zile, dar noi am decis să dublăm această perioadă.

Cumpărături online, eshop, ochelari de vedere, ochelari, lentile multifocale, lentile progresive, ochelari pentru citit, ochelari pentru apropiere, ochelari pentru depărtare, ieftini, politică de rambursare, eyerim collection, blog

Dacă sunteți în căutare de ochelari de vedere, vă recomandăm marca eyerim collection. Alegeți o ramă și veți primi gratis lentilele cu prescripție medicală! Lentilele vor fi desigur personalizate conform cerințelor dv. Opticienii noștri vă vor oferi lentile care folosesc ultimele tehnologii în domeniu. Lentilele au deja inclus stratul antireflex, anti-zgârieturi, sunt hidrofobe și au filtru de protecție 100% UV. Noi vă oferim toate aceste îmbunătățiri în pachetul standard care la alte magazine sunt oferite contra cost.

Așa se face că prețul unor asemenea ochelari de vedere este 279 lei! Da, exact… Pare surprinzător de ieftin? Nu neapărat. Acesta este prețul real atunci când vă cumpărați ochelari de vedere online de la un brand care este deja recunoscut în România - brandul eyerim.

Ochelarii au rămas unul din ultimele lucruri pe care încă le cumpărăm la fel ca acum 30 de ani. eyerim a revoluționat însă modul în care lumea își cumpără acum ochelarii de soare și de vedere și încercăm în mod constant să modernizăm acest sector. Vrem să vă convingeți cât de ușor poate fi să vă cumpărați ochelari de vedere online. Credem în dreptul fiecăruia de a avea o vedere clară, fără nicio problemă, la un preț decent.

Ondrej

Ondrej a studiat optometria în Cehia și în Letonia. Ca optometrist, a făcut peste 3.000 de consultații și a avut peste 5.000 de clienți. Ondrej a început să lucreze la Eyerim deoarece crede în dezvoltarea și inovațiile din segmentul de optică. În opnia sa, “toată lumea merită ochelari de calitate la un preț rezonabil”. Întrebați-l orice în discuția de mai jos și vă va ajuta cu plăcere.

POSTĂRI SIMILARE
TEST VIZUAL - TU AI ASTIGMATISM?

Aruncă o privire pe aceste două teste online și descoperă dacă suferi de astigmatism și învață cum să recunoști simptomele și dă găsești posibile tratamente.

Aveți dioptrii mari? Ochelarii arată mai bine datorită lentilelor mai subțiri cu indexul de refracție mai mare.

Atunci când alegeți ochelari noi, este important să alegeți indexul potrivit de refracție al lentilelor. Un index mai mare înseamnă că lentilele vor fi mai subțiri chiar dacă aveți dioptrii mai mari de +/- 2.

De ce aveți nevoie de ochelari de soare sport și cum vă pot îmbunătăți performanța?

De ce aveți nevoie de ochelari de soare sport? Ce tipuri de lentile există și culoarea lentilelor este legată de sportul practicat?

Aveți întrebări? Întrebați-l pe optometristul nostru.