Totul începe cu faptul că simțiți cum vi s-a înrăutățit vederea. După o vizită la medicul oftalmolog, este posibil să luați cu dumneavoastră acasă o rețetă pentru ochelari cu dioptrii sau picături pentru ochi. Dar ce facem acum? Puteți merge la cea mai apropiată optică, să vă împăcați cu idea unei selecții limitate și - cel mai important - să plătiți sute de euro pentru ochelari noi (care adesea ajung la optică în câteva săptămâni).

Dar adevărul este că totul poate fi făcut mult mai ușor! Mergeți la eyerim  și cumpărați-vă ochelarii certificați acolo! Ușor, convenabil, rapid și, cel mai important, mult mai ieftin.

De ce să alegeți eyerim? Iată 5 motive

Cumpărarea de ochelari online este mai ieftină cu peste 50%.

Ochelarii de pe eyerim costă adesea doar jumătate din prețul acelorași ochelari de la o optică de pe stradă. În cazul ochelarilor și lentilelor dioptrice, această diferență este și mai mare. Există un motiv pentru acest lucru. În cazul unui magazin de optică clasic din oraș, în prețul ochelarilor trebuie să fie incluse costurile de închiriere a unui spațiu comercial în centrul orașului, energia, distribuitorii, mai mult personal etc.

Noi vindem sute de ochelari pe zi în 12 țări. Ne procurăm ochelarii direct de la mărcile globale, nu avem nevoie de intermediari, așa că nu trebuie să plătiți nimic în plus. Șlefuim lentilele dioptrice certificate direct în laboratorul nostru, ceea ce economisește timp și costuri.

Este ușor și puteți încerca ochelarii direct online.

Să încercați ochelarii online? Da, puteți! Pur și simplu selectați ochelarii dumneavoastră pe eyerim și faceți clic pe pictograma "Încercare virtuală" din colțul din dreapta sus. Principiul este același cu cel al utilizării filtrelor pe Facebook sau Instagram. Nu este doar practic, ci și distractiv, iar la final puteți împărtăși fotografiile cu prietenii sau familia, care vă pot sfătui cu privire la alegerea făcută.

Subiectul ochelarilor pare adesea inutil de complicat. Miopie, cilindru, astigmatism... Noul nostru configurator vă va ghida pe parcursul întregii achiziții și vă va explica clar toți termenii străini. Dacă nu știți cum să vă completați rețeta de la medic, trimiteți-ne o fotografie a acesteia și noi vom face totul în locul dumneavoastră.

Și odată ce v-ați comandat ochelarii de vis pe eyerim, cel mai bun lucru este că nu trebuie să ieșiți din casă, nu trebuie să așteptați nicăieri, iar un curier vă va livra gratuit ochelarii la ușă.

Cumpărături online, eshop, ochelari de vedere, ochelari, lentile multifocale, lentile progresive, ochelari pentru citit, ochelari pentru apropiere, ochelari pentru depărtare, ieftini, politică de rambursare, eyerim collection, blog

Selecție uriașă

Nu suntem limitați de spațiul din magazin, astfel puteți alege de la noi din mii de modele. Pariați pe calitatea și stilul colecțiilor proprii OiO by eyerim și Kohé by eyerim, care vă vor cuceri cu prețurile lor imbatabile. De asemenea, puteți alege din peste 80 de mărci globale de ochelari, cum ar fi Ray-Ban, Polaroid, Carrera, Oakley, GUESS, Prada, Versace, Dior și multe altele. Fie că sunteți în căutarea ochelarilor de soare, a ochelarilor cu dioptrii, a ochelarilor sport sau chiar a ochelarilor pentru copii, la noi va găsi fiecare ceea ce caută.  

Modele originale și certificate

Nu trebuie să vă faceți griji că nu o să primiți modelele originale cu accesorii precum husă și cârpa de curățare după ce comandați ochelarii de la noi. eyerim este un comerciant autorizat de ochelari de marcă și un optician online certificat. Ochelarii dumneavoastră cu dioptrii includ lentile de vedere eyerim certificate de la Essilor Group  - unul dintre cei mai importanți producători mondiali de lentile de corecție pentru ochelari.

Retur în termen de 30 de zile, transport gratuit și servicii profesionale pentru clienți

Dacă nu vă plac noii dumneavoastră ochelari, pur și simplu trimiteți-i înapoi la noi. Nu trebuie să ne explicați nimic. Suntem obligați din punct de vedere legal să vă acordăm 14 zile pentru a vă răzgândi, dar noi vă oferim 30. Încercați-le în liniște și vedeți... la propriu. Dacă aveți întrebări înainte, în timpul sau după achiziție, echipa noastră de servicii pentru clienți este aici pentru dumneavoastră [email protected]

eyerim a revoluționat modul în care cum cumpărăm ochelari și continuăm să avansăm întreaga piață înainte. Vrem să vedeți cu ochii voștri cât de ușor este să cumpărați ochelari de soare și cei cu dioptrii online. Suntem convinși că fiecare merită să vadă fără bătăi de cap și la un preț mai accesibil.