Vara 2024 vine cu o avalanșă de culori, forme și stiluri (nu numai) în sectorul ochelarilor. Și unde poți să-ți etalezi mai bine individualitatea și stilul decât la festivalurile de vară? În acest articol aruncăm o privire asupra celor mai tari tendințe în materie de ochelari care vor fi în vogă în acest sezon și vă oferim inspirație pentru a crea un look memorabil la festival.

1. Extravaganța culorilor

Anul acesta, pregătiți-vă pentru o explozie de culoare. Nuanțele neon, pastelurile și combinațiile îndrăznețe vor domina scena festivalului. Purtați modelul Vega din colecția OiO by eyerim în culori vibrante, care nu numai că vă va proteja ochii, dar va aduce energie și veselie ținutei dumneavoastră.

2. Retro throwback

Stilurile vintage sunt încă populare, iar în acest an au revenit cu o vigoare reînnoită. Ochelarii inspirați de anii '70 și '80, cu rame mari, rotunde sau pătrate vor fi un hit. Alătură-i unei rochii colorate sau unei piese din denim pentru un look retro perfect. Modelele noastre Andrea, Aurora sau Vanes sunt aici pentru cei care știu cum să își pună la punct stilul retro autentic.

3. Forme futuriste

Pentru cei cărora le place să iasă în evidență, există ochelari de festival la modă, cu forme și modele neobișnuite, de-a dreptul futuriste. Ramele geometrice, liniile asimetrice și lentilele oglindite sunt modalitatea perfectă de a-ți etala stilul unic. Alege modelele Aster, Itri sau Vega și nimeni nu te va trece cu vederea.

4. Alegerea durabilă

Din ce în ce mai mulți oameni se orientează către moda sustenabilă, iar ochelarii de soare nu fac excepție în această privință. Ochelarii de soare eco-friendly realizați din materiale reciclate sau din resurse regenerabile nu sunt doar eleganți, ci și prietenoși cu planeta. Modelele Pluto sau Hydra din colecția OiO by eyerim sunt astfel alegerea ideală pentru festivalierii conștienți.

5. Eleganță minimalistă

Pentru cei care preferă simplitatea, există ochelari minimaliști. Formele subtile și culorile neutre sunt perfecte pentru un look elegant și sofisticat. Astfel de ochelari sunt ușor de combinat cu orice ținută și îi dau un farmec garantat. Modele precum Max sau Lynx sunt o alegere excelentă pentru cei care vor să aducă estetica Quiet luxury” la festival.

Ochelari pe care nu îi are nimeni? Acum vă puteți decora ochelarii Lynx cu pandantive aurii sau argintii și vă puteți crea astfel ochelari originali care se vor potrivi stilului dv. 



 

Chiar și cei mai buni ochelari pot fi și mai buni. Cum? Ei bine, dacă îi accesorizezi cu un lanț de ochelari sau pandantive grozave! Alege din diverse stiluri și te vei face remarcat la festival cu ochelarii tăi de soare!
 



Indiferent de stilul pe care îl preferi, cu siguranță vei găsi la eyerim perechea potrivită de ochelari de soare care să te însoțească în toate aventurile tale de vară. Dă click și descoperă astăzi inspirația pentru festival!