13.3.2020 4579 vizualizări 2 minute de citit Mergeți la e-shop

Polaroid 2020 - SEE BEYOND

O colecție variată pentru cei fără de griji: lentile în culori vii, forme tinerești, design modern și materiale super-ușoare. Adăugați un plus de originalitate stilului dv.

Polaroid este, de mult timp, una din mărcile noastre preferate de ochelari. Datorită celei mai noi colecții pentru 2020, am ajuns să iubim și mai mult acest brand. Prin combinarea culorilor vii, a formelor moderne și a materialelor super-ușoare, Polaroid a creat o colecție care depășește tot ceea ce am văzut până acum. Și să nu uităm - lentilele lor polarizate brevetate oferă o protecție superioară ochilor dv.

PLINĂ DE CULOARE ȘI VIBRANTĂ

O paletă de culori vii combinată cu detalii jucăușe care nu trebuie ratată. Surprinzător de confortabilă, această colecție vă va transforma stilul într-unul elegant și original.

Polaroid 2020 - Colecția de primăvară/vară, ochelari de soare POLARIZAȚI eyerim Polaroid PLD6097/S PJP/XN Polaroid 2020 - Colecția de primăvară/vară, ochelari de soare POLARIZAȚI eyerim Polaroid PLD6108/S HK8/KL

UȘOR ȘI VESEL

Ochelarii de soare cu materiale super-ușoare și forme surprinzător de detaliate dezvăluie un stil tineresc și excentric. Brațele subțiri din metal și logo-ul colorat Polaroid adaugă o notă de modernitate.

Polaroid 2020 - Colecția de primăvară/vară, ochelari de soare POLARIZAȚI eyerim Polaroid PLD6114/S 35J/0F Polaroid 2020 - Colecția de primăvară/vară, ochelari de soare POLARIZAȚI eyerim Polaroid PLD6113/S 92Y/DL

DISTRACȚIE NON-STOP

Ingredientele-cheie pentru colecția unică pentru copii? Design minuțios și flexibilitate. Asigurați-vă că cei mici se simt confortabil și țin pasul cu moda - aveți de ales între o mulțime de culori pentru zilele însorite.

Polaroid 2020 - Colecția de primăvară/vară, ochelari de soare POLARIZAȚI pentru copii eyerim Polaroid Junior PLD8038/S 35J/M9 Polaroid 2020 - Colecția de primăvară/vară, ochelari de soare POLARIZAȚI pentru copii eyerim Polaroid Junior PLD8039/S 010/C3

Ei bine, o să ne cam oprim aici din oda închinată colecției Polaroid. Dar vă dăm un sfat sincer: acum că tot ați citit toate detaliile despre noua colecție, de ce să nu aruncați o privire la tot ceea ce are ea de oferit? Și dacă vă place ceea ce vedeți - se zvonește în târg că eyerim e cel mai bun loc de unde vă puteți alege cu cea mai tare pereche de ochelari.

Yassaman

Sunt unul din co-fondatorii eyerim și supraviețuiesc în lumea Marketingului. Sunt mereu dispusă să primesc o recomandare de carte sau să merg într-o călătorie prin Europa. Am mâncat odată un rasol de porc întreg în mai puțin de 30 de minute și pentru cei care nu pronunță bine numele meu, mă pot striga pe numele de "Yass"

POSTĂRI SIMILARE
Cel mai Bun Stil de Stradă de la Săptămânile Modei 2019: New York, Londra, Milano, Paris

Săptămânile modei pentru colecția Toamnă / Iarnă 2019 sunt toate toate aici. Ce ți-a captivat cel mai mult privirea? Stilul stradal, desigur!

Noua colecție de ochelari cu prescripție Ray-Ban #YouAreOn este aici!

Nu este nimeni în lume ca tine. Doar adaugă-ți ochelarii Ray-Ban din noua colecție și #YouAreOn

Hailey Bieber: Ochelarii ei preferați și totul despre noua colaborare cu Vogue Eyewear!

Luminos, încrezător și întotdeauna în tendințe – învață cum să îți folosești pasiunea pentru modă ca Hailey și găsește inspirația în colecția ei de ochelari Vogue Eyewear

Aveți întrebări? Întrebați-l pe optometristul nostru.