9.12.2019 42471 vizualizări 3 minute de citit Mergeți la e-shop

Oakley Flight Deck x Oakley Flight Deck XM - care este diferența?

Când vine vorba de ochelari de schi durabili și de cea mai bună calitate, Oakley este întotdeauna o alegere potrivită. Totuși, unii dintre voi ar putea încurcați de aceste două modele și înțelegem de ce. Oakley Flight Deck și Oakley Flight Deck XM arată atât de similar, chiar este o diferență între ei? Da, este. Îți explicăm în continuare.

Oakley Flight Deck vs Oakley Flight Deck XM - care sunt diferențele? Ochelari de schi Oakley pe eyerim

Practic, diferența principală între cele două modele populare de ochelari de schi este mărimea. Ambii ochelari au design fără margini și lentile sferice, care oferă un câmp vizual foarte extins, iar tehnologia PRIZM sporește contrastul pentru a putea percepe fiecare culoare sau detaliu de pe pârtie. În cazul în care te întrebi cum să alegi ochelarii de schi potriviți, poți citi pe blogul nostru Cum să îți alegi ochelarii de schi.

În plus, Flight Deck și Flight Deck XM sunt disponibili în măsură asiatică. Ochelarii de schi în mărime asiatică au mai multă căptușeală în jurul zonei nasului pentru a se potrivi pentru o punte nazală mai puțin proeminentă.

OAKLEY FLIGHT DECK

Oakley Flight Deck au apărut primii. Rama unică le conferă un câmp de vizibilitate superior și posibilitatea ca ochelarii de schi Oakley să fie compatibili căștilor altor producători, precum Bolle, Giro, Anon, K2 sau Smith. Aerisirile integrate previne aburirea, chiar și în cele mai exigente condiții. Oakley Flight Deck sunt concepuți mai ales pentru bărbați, dar și pentru femei cu capete și fețe mai mari.

Ochelari de schi Oakley Flight Deck 2019 Oakley Flight Deck vs Oakley Flight Deck XM - care sunt diferențele? Ochelari de schi Oakley pe eyerim

OAKLEY FLIGHT DECK XM

Oakley Flight Deck XM au fost lansați în 2015. Abrevierea XM înseamnă Extra Mediu - puțin mai mare decât dimensiunea medie, dar mai mic decât puntea supradimensionații Flight Deck. De asemenea, sunt pe deplin compatibili cu alte căști, precum Bolle, Giro, Anon, K2 sau Smith. Oakley Flight Deck XM au o strat anti-aburire pe interiorul lentilei, care împiedică aburirea. Spre deosebire de Oakley Flight Deck, aceștia sunt concepuți mai ales pentru femei, dar pot fi purtați și de bărbați cu capete și fețe mai mici.

Ochelari de schi Oakley Flight Deck XM 2019 Oakley Flight Deck vs Oakley Flight Deck XM - care sunt diferențele? Ochelari de schi Oakley pe eyerim

În concluzie, atunci când comparăm Oakley Flight Deck & Oakley Flight Deck XM,, dimensiunea este cea care contează cu adevărat. Și un lucru minunat de menționat este faptul că ambii ochelari de schi sunt disponibili cu lentile PRIZM Snow. În cazul în care tot nu este clar, serviciul nostru incredibil de util și cel mai prietenos pentru clienți va fi mai mult decât fericit să te ajute. Și dacă nu ești convins că Oakley este brandul potrivit pentru tine, poți vedea mai mulți ochelari de schi și alte mărci sportive pe eyerim eshop. Cea mai largă selecție de ochelari de schi vă așteaptă acolo. Iarna fericită, oameni buni!

Martin

Mereu am vrut să cunosc cât mai multe locuri, culturi, gusturi și oameni, atât de mult cât se poate de-a lungul unei vieți. Încă de când am înființat eyerim totul a devenit mai dificil așa că am început să citesc mai mult. De curând am escaladat muntele Kilimanjaro și deja mi-am pus minea în a cuceri Aconcagua. Cu eyerim vreau să urc pe înălțimi și mai mari.

POSTĂRI SIMILARE
Alegeți ochelarii de soare în funcție de forma feței: FAȚĂ OVALĂ

Ați petrecut ore întregi încercând să decideți ce fel de ochelari de soare vi se potrivesc cel mai bine? O pereche de ochelari de soare potriviți vă pot ajuta să aveți un look excepțional! Știați că puteți determina cu ușurință care este cel mai bun model în funcție de forma feței? Dacă nu știați, astăzi e o zi norocoasă! Urmăriți ghidul nostru săptămânal despre cum puteți alege ochelarii de soare ideali pentru dumneavoastră în funcție de forma feței. Am pregătit informații interesante pentru cei cu fața ovală!

Eyes on KERBHOLZ

În această săptămână vom prezenta un brand nou în portofoliul nostru. Este vorba de KERBHOLZ, un brand construit pe calitate, iubire pentru natură și multă pasiune. Hai să descoperim povestea KERBHOLZ împreună.

Femei pentru Femei - Sărbătorește Ziua Internațională a Femeii

Ziua Internațională a Femeii vine în curând. În data de 8 Martie 2018, sărbătorim realizările femeilor din întreaga lume.

Aveți întrebări? Întrebați-l pe optometristul nostru.