Sărbătorim lumina, chiar și în cele mai întunecate momente. Acesta este spiritul ultimei campanii Ray-Ban „You’re On” care este dedicată dorinței de spontaneitate și autenticitate.

Este timpul să fii sincer cu tine însuți și să te bucuri de moment în instantanee de bucurie autentică, fără rezerve. Trăiește ca cea mai autentică versiune a ta cu momente spontane de comportament sincer, indiferent cine te privește. 

 

Campania însoțește lansarea colecției dedicate celor mai emblematice cadre ale mărcii, reinterpretări ale unui spirit atemporal pornind de la legendarul Wayfarer din anii '50 până la design-urile octogonale ale modelelor anilor '60 și '70 și stilul vintage care caracterizează modelele anilor '90.  Toți ochelarii pot fi personalizați, permițând tuturor să își exprime pe deplin stilul și personalitatea individuală. 

CLUBMASTER

Nu este surprinzător că Ray-Ban Clubmaster vă dau un simț al nostalgiei. Acest stil nemuritor a existat începând cu anii '80, când era cunoscut ca „Browline” și a fost considerat o contrapartidă masculină pentru ramele stil ochi de pisică a femeilor. Clubmaster a devenit faimos în anii 1990: Denzel Washington i-a purtat în „Malcolm X”, Tim Roth, în „Profesioniștii crimei”. Astăzi, Ray-Ban Clubmaster este simbolul retro și atemporal, purtat de către intelectuali și de cei care conduc companiile către viitor.

STATE STREET 

State Street Optics este o formă elegantă, pătrată, cu o ramă îndrăzneață din acetat. Disponibili în culorile Havana clasic și nou, acest stil iconic se inspiră din spiritul progresist al anilor '70. Cu State Street Optics, eleganța clasică se întâlnește cu designul modern. 

Ochelari cu dioptrii Ray-Ban model State Street de la eyerim.ro

JACK 

Oferind o nouă perspectivă asupra formei clasice rotunde, Jack duce tradiția spre o nouă aventură. Disponibilă în multe culori de cadre, de la auriu până la maro deschis, această structură subțire de cadru metalic are o formă rotundă contemporană. Îți va plăcea să o porți. 

Ochelari cu dioptrii Ray-Ban model Jack de la eyerim.ro

Trăiește fiecare moment ca sinele tău cel mai autentic. ​Amintește-ți - cu ochelarii autentici Ray-Ban #YouAreOn!