15.10.2021 1433 vizualizări 2 minute de citit Mergeți la e-shop

Noua colecție de ochelari cu prescripție Ray-Ban #YouAreOn este aici!

Sărbătorim lumina, chiar și în cele mai întunecate momente. Acesta este spiritul ultimei campanii Ray-Ban „You’re On” care este dedicată dorinței de spontaneitate și autenticitate.

Este timpul să fii sincer cu tine însuți și să te bucuri de moment în instantanee de bucurie autentică, fără rezerve. Trăiește ca cea mai autentică versiune a ta cu momente spontane de comportament sincer, indiferent cine te privește. 

 

Campania însoțește lansarea colecției dedicate celor mai emblematice cadre ale mărcii, reinterpretări ale unui spirit atemporal pornind de la legendarul Wayfarer din anii '50 până la design-urile octogonale ale modelelor anilor '60 și '70 și stilul vintage care caracterizează modelele anilor '90.  Toți ochelarii pot fi personalizați, permițând tuturor să își exprime pe deplin stilul și personalitatea individuală. 

CLUBMASTER

Nu este surprinzător că Ray-Ban Clubmaster vă dau un simț al nostalgiei. Acest stil nemuritor a existat începând cu anii '80, când era cunoscut ca „Browline” și a fost considerat o contrapartidă masculină pentru ramele stil ochi de pisică a femeilor. Clubmaster a devenit faimos în anii 1990: Denzel Washington i-a purtat în „Malcolm X”, Tim Roth, în „Profesioniștii crimei”. Astăzi, Ray-Ban Clubmaster este simbolul retro și atemporal, purtat de către intelectuali și de cei care conduc companiile către viitor.

STATE STREET 

State Street Optics este o formă elegantă, pătrată, cu o ramă îndrăzneață din acetat. Disponibili în culorile Havana clasic și nou, acest stil iconic se inspiră din spiritul progresist al anilor '70. Cu State Street Optics, eleganța clasică se întâlnește cu designul modern. 

Ochelari cu dioptrii Ray-Ban model State Street de la eyerim.ro

JACK 

Oferind o nouă perspectivă asupra formei clasice rotunde, Jack duce tradiția spre o nouă aventură. Disponibilă în multe culori de cadre, de la auriu până la maro deschis, această structură subțire de cadru metalic are o formă rotundă contemporană. Îți va plăcea să o porți. 

Ochelari cu dioptrii Ray-Ban model Jack de la eyerim.ro

Trăiește fiecare moment ca sinele tău cel mai autentic. ​Amintește-ți - cu ochelarii autentici Ray-Ban #YouAreOn! 

Branislav

Sunt co-fondator eyerim și mă ocup de tot ce ține de branding și UX. Îmi place tare mult combinația dintre sport și filozofie - am mereu 2-3 cărți pe birou lângă cardul de la sala de fitness. Urăsc porumbeii și nu port ochelari de vedere, deși ar fi trebuit.

POSTĂRI SIMILARE
Alegeți ochelarii de soare în funcție de forma feței: FORMĂ DE INIMĂ

Află ce modele ți se potrivesc dacă ai farma în formă de inimă. Inspiră-te dintr-o gamă largă de forme și culori care ți se potrivesc de minunte! Toate pe eyerim.ro

Ghidul Bloggerilor pentru Ochelari de Soare: Trendurile de Vară 2018

Un nou sezon, noi trenduri. Află care sunt cele mai mari trenduri de vară de la doi dintre bloggerii noștri preferați.

Pregătește-te pentru zilele însorite - 4 sfaturi despre cum să NU îți alegi ochelarii de soare

Dacă te simți pregătit pentru noii tăi ochelari de soare din acest sezon, avem pentru tine 4 sfaturi despre cum să îți cumperi ochelari și cum să nu faci greșeli în alegerea acestora.

Aveți întrebări? Întrebați-l pe optometristul nostru.