Dacă sunteți pe cale să achiziționați o nouă pereche de ochelari de soare Ray-Ban sau ați achiziționat deja o pereche online, asigurați-vă că investiți banii în cunoștință de cauză. Dacă urmați acest set de reguli, veți deveni experți și veți putea identifica de la prima vedere ochelarii Ray-Ban contrafăcuți!

1 Calitate

Luați în mână ochelarii Ray-Ban și priviți-i cu atenție. Sunt oarecum grei? Sunt suficient de solizi? Toate produsele autentice Ray-Ban sunt produse cu materiale de înaltă calitate , sunt rezistenți, iar ramele sunt tăiate dintr-o singură bucată de acetat. Cât despre lentilele Ray-Ban, pentru majoritatea modelelor se folosește sticlă de calitate superioară. Însă, dacă întâlniți lentile dintr-un material diferit, nu vă îngrijorați, cel mai probabil este un nou model – în cazul acestora nu se folosesc exclusiv lentile din sticlă.

Cum să identifici ochelarii falși Ray-Ban Rotunzi RB2180 601/71 în Culoarea Negru

2 Origine

Toate produsele Ray-Ban sunt fabricate în Italia. Nu-i așa? În mod suprinzător, nu chiar toate. Oamenii tind să creadă că marcajul „Fabricat în China” asociat cu marca Ray-Ban este un indicator clar al faptului că aceștia sunt contrafăcuți. Cu toate acestea, Luxottica, producător Ray-Ban, are fabrici atât în China, cât și în Italia. Deși majoritatea producției se desfășoară în Italia, câteva modele încă se fabrică exclusiv în China sau atât în fabricile din Italia, cât și în cele din China. Însă fără nicio urmă de îndoială, standardele de calitate sunt aceleași în ambele locații.

3 Conținut

Referitor la conținut, iată ce trebuie să știți. Toți ochelarii de soare Ray-Ban sunt furnizați într-un ambalaj specific pe care este important să-l cunoașteți.

Cum să identifici ochelarii falși Ray-Ban Rotunzi RB2180 601/71 în Culoarea Negru

Cutie din hârtie: Este o cutie argintie, lucioasă, cu logo-ul Ray-Ban. Pe partea laterală trebuie să vedeți o etichetă cu un cod de bare – dovada unui distribuitor prestigios.

Toc: Ray-Ban produce diferite tocuri pentru diferite modele, însă majoritatea seamănă cu pielea autentică la atingere și la aspect. De asemenea, fiecare toc Ray-Ban trebuie să aibă un sigiliu auriu Ray-Ban pe partea frontală stângă pe care scrie „100% UV Protection - Ray-Ban - Sunglasses By Luxottica”. Produsele Ray-Ban Junior pot face excepție, acestea fiind furnizate uneori în săculeți textili colorați.

Laveta de curățare: Nu uitați de laveta de curățare originală de la Ray-Ban: aceasta este fabricată întotdeauna dintr-un material de înaltă calitate și are logo-ul mărcii, aspect care le scapă adesea produselor contrafăcute.

Broșură: Destul de multe ghiduri scriu despre un certificat de autenticitate sau de garanție. Adevărul este că acesta nu există. Ambalajul Ray-Ban include întotdeauna o mică broșură cu imagini promoționale, caracteristicile produsului și regulile despre îngrijirea ochelarilor. Însă, această broșură nu este un certificat de autenticitate. În orice caz, verificați întotdeauna să nu fie niciun fel de greșeli de tipar sau alfel de erori în această broșură – acestea nu ar trebui să apară.

4 Logo Ray-Ban

Sunt mai multe puncte speciale pe un produs Ray-Ban care ar trebui să includă logoul Ray-Ban. După cum poți vedea în videoclipul de desfacere a produselor eyerim, legendarul logo Ray-Ban este mereu ușor vizibil pe lentile și rame.

Dacă nu există niciun logo acolo - verifică politica de retur a magazinului de la care ai cumpărat, pentru că sunt șanse mari să fi cumpărat un fals. Ne pare rău! (Dar poți oricând să vii la eyerim, nu-i așa?)

Lentile: Majoritatea produselor Ray-Ban au o inscripție „RB” pe lentila stângă chiar lângă balama. Dacă aveți o versiune polarizată, ar trebui de asemenea să fie gravat „Ray-Ban P” în colțul de sus al lentilei drepte. Dacă lipsește „P-ul”, ochelarii dumneavoastră de soare fie nu sunt polarizați, fie nu sunt autentici.

Produsele Ray-Ban includ un sticker de calitate cu logo-ul Ray-Ban, lipit de lentile prin electricitate statică. Orice semn de adeziv sub sticker indică faptul că ochelarii sunt contrafăcuți.

Cum să identifici ochelarii falși Ray-Ban Rotunzi RB2180 601/71 în Culoarea Negru

Cum să identifici ochelarii falși Ray-Ban Rotunzi RB2180 601/71 în Culoarea Negru

Pernițe pentru nas: Ochelarii de soare Ray-Ban metalici au de obicei pernițe transparente pentru nas. La fel, veți putea vedea combinația de litere „RB” filigranată în centrul acestora.

Cum să identifici ochelarii falși Ray-Ban AVIATOR CLASSIC în Culoarea Gold și Negru

5 Brațele ramei

Verificați cu atenție brațele ramei, ar trebui să includă câteva informații despre produsul dumneavoastră chiar în interiorul brațului stâng al ramei – codul modelului și detalii privind dimensiunea. Anumite modele, cum ar fi Ray-Ban Wayfarer sau Ray-Ban Justin au de asemenea o insignă Ray-Ban pe brațul ramei. Verificați insigna, trebuie să fie mică și atașată cu piciorușe, nu lipită.

Cum să identifici ochelarii falși Ray-Ban Rotunzi RB2180 601/71 în Culoarea Negru

Cum să identifici ochelarii falși Ray-Ban JUSTIN CLASSIC în Culoarea Negru

La început, poate părea o afacere bună să cumpărați ochelari de soare contrafăcuți. Însă, când trageți linia, acest lucru nu este deloc convenabil. Calitate scăzută, materiale slabe – există mai multe motive pentru care ochelarii de soare contrafăcuți nu ar trebui să vi se pară o opțiune demnă de luat în considerare. Fiți întotdeauna precauți și îngrijiți-vă ochii corespunzător. Nu regretați niciodată că ați investit într-o pereche de ochelari de bună calitate. Verifică acum incredibila colecție Ray-Ban din magazinul eyerim și găsește perechea favorită.