14.8.2020 15984 vizualizări 2 minute de citit Mergeți la e-shop

Cum să identificați ochelarii Fendi originali

Rădăcinile brandului italian Fendi sunt la Roma, încă din anul 1925. Fendi este o marcă de lux în lumea modei și a produselor din piele și produce, de asemenea, și ochelari de lux. Fendi este numele de familie al celor 2 fondatori, soții Adele and Edoardo. Apropo, știați că celebrul logo Fendi a fost creat de Karl Lagerfeld (atunci când marele creator de modă era doar un tânăr caricaturist german care trăia la Paris)? După decenii legendari pe piața modei mondiale, primii ochelari de soare Fendi și-au făcut apariția la finalul anilor ’80.

Ochelarii de soare Fendi nu se tem să iasă în evidență. Foarte ușor de recunoscut, ei variază de la rame îndrăznețe și extravagante până la modele elegante și mereu la modă. În mod sigur, vă vor atrage atenția. Dar cum să faceți diferența între modelele originale și cele contrafăcute? Citiți în continuare.

AMBALAJUL

Ochelarii Fendi vin ambalați într-o cutie cu brandul Fendi. Logo-ul și fontul Fendi trebuie să fie identice cu cele folosite de compania italiană. Unele modele mai vechi pot varia în ceea ce privește stilul și culoarea folosită.

Ochelarii Fendi originali sunt însoțiți, de asemenea, de un certificat de autenticitate și de un certificat de garanție în interiorul ambalajului. Certificatul de autenticitate ar trebui să se afle în interiorul unui mic pliculeț, sub forma unei cărți de vizită. Logo-ul Fendi ar trebui să se găsească pe o parte a acelei cărți de vizită. Scrisul cu spații puse aiurea și aliniere greșită este un semn de alarmă în privința faptului că ochelarii sunt contrafăcuți. Pe cealaltă parte a cărții de vizită se găsește o hologramă Fendi. Această hologramă își schimbă culoarea între nuanțe deschise și nuanțe închise și este compusă din mai multe logo-uri Fendi minuscule.

fendi, ochelari fendi, cum să recunoașteți fendi originali, ambalaj fendi, eyerim, ochelari de soare, blog eyerim

Tocul de protecție are inscripționat și el logo-ul Fendi (desigur același logo care se găsește pe ambalaj și pe perechea de ochelari). Nu uitați să vă uitați și la cusături, acestea trebuie să fie continue și ireproșabile.

Fiecare ambalaj conține și o lavetă de curățare cu același logo Fendi.

fendi, ochelari fendi, cum să recunoașteți fendi originali, brațe, eyerim, ochelari de soare, blog eyerim

NUME ȘI ETICHETĂ

Uitați-vă pe ramele ochelarilor de soare - verificați ortografia cuvântului Fendi și vedeți dacă este menționată și sintagma “Made in Italy”. Toate produsele originale Fendi ar trebui să conțină literele CE inscripționate pe interiorul brațului drept (prescurtarea pentru Conformitate Europeană). Pe marginea exterioară a ramelor marca Fendi este inscripționată cu litere mari.

fendi, ochelari fendi, cum să recunoașteți fendi originali, pernițe nazale, eyerim, ochelari de soare, blog eyerim

Următorul pas este să verificați pernițele nazale. Dacă ochelarii dv. au pernițe nazale, acestea trebuie să fie inscripționate cu logo-ul Fendi pe bucățica de metal din mijloc.

fendi, ochelari fendi, cum să recunoașteți fendi originali, număr model fendi, eyerim, ochelari de soare, blog eyerim

NUMĂRUL MODELULUI

Pe brațul stâng trebuie să se afle numărul modelului care trebuie să înceapă cu litera F. Numărul modelului conține și dimensiunile ramei și ale lentilelor.

fendi, ochelari fendi, cum să recunoașteți fendi originali, balamale, eyerim, ochelari de soare, blog eyerim

GREUTATEA ȘI BALAMALELE

Ochelarii originali Fendi sunt făcuți din materiale ușoare, astfel că în mod normal, aceștia ar trebui să fie mai ușori decât cei contrafăcuți. Ultima verificare o puteți face în privința balamalelor - cele pentru modelele contrafăcute nu sunt făcute din metal. Vedeți dacă ramele se mișcă ușor - ramele originale sunt făcute să se miște foarte ușor fără să opună rezistență în anumite puncte.

Vă rugăm să țineți seama de faptul că acest ghid nu garantează autenticitatea anumitor produse și Fendi poate să facă schimbări în timp în ceea ce privește procesul de producție a modelelor. Ne vom asigura însă întotdeauna în privința noilor actualizări ale acestui ghid și vă vom ține la curent! Eyerim este partener autorizat al Luxottica și Safilo, companiile care dețin marca Fendi în ceea ce privește colecțiile de ochelari, astfel că nu trebuie să vă faceți griji în privința autenticității tuturor produselor noastre. Vedeți aici întreaga colecție Fendi prezentă pe eyerim. Puteți proba, de asemenea, unele modele cu ajutorul aplicației Magic Mirror.

Yassaman

Sunt unul din co-fondatorii eyerim și supraviețuiesc în lumea Marketingului. Sunt mereu dispusă să primesc o recomandare de carte sau să merg într-o călătorie prin Europa. Am mâncat odată un rasol de porc întreg în mai puțin de 30 de minute și pentru cei care nu pronunță bine numele meu, mă pot striga pe numele de "Yass"

POSTĂRI SIMILARE
Colecția de ochelari Polaroid 2019: Vezi mai departe

2019 este în plină desfășurare, așa că ar fi bine să te pregătești pentru noua colecție de ochelari Polaroid!

Alegeți ochelarii de soare în funcție de forma feței: FORMĂ DE INIMĂ

Află ce modele ți se potrivesc dacă ai farma în formă de inimă. Inspiră-te dintr-o gamă largă de forme și culori care ți se potrivesc de minunte! Toate pe eyerim.ro

Cum să îți alegi ochelarii de ski

Atât pentru vreme încețoșată, cât pentru cer senin, atât pentru zile frumoase, cât și pentru cele mai reci - ochelarii de ski sunt un accesoriu indispensabil pentru protecția ochilor tăi pe pârtie. Cum să îi alegi pe cei buni?

Aveți întrebări? Întrebați-l pe optometristul nostru.