20.4.2022 426 vizualizări 2 minute de citit Mergeți la e-shop

Hailey Bieber: Ochelarii ei preferați și totul despre noua colaborare cu Vogue Eyewear!

Ești gata să faci o intrare impozantă?

Hailey Bieber, model și influencer în vârstă de 25 de ani, cu siguranță știe ceva despre modă și accesorii. Fie că este îmbrăcată într-o rochie elegantă pe covorul roșu sau în haine casual la o cafenea, ea a fost surprinsă de nenumărate ori în ținute foarte bine alese - iar colecția ei excelentă de genți, pantofi și ochelari de soare o influențează foarte mult. De aceea, în mod natural, Bieber a decis să creeze și să lanseze o nouă colecție de rame pentru ochelari de vedere și ochelari de soare alături Vogue Eyewear.

Cu o nouă interpretare a siluetelor clasice, Hailey a vrut să creeze o linie care să aibă ceva pentru toată lumea. Ea a dorit să rămână fidelă unora dintre formele clasice pe care le produce Vogue Eyewear și să creeze acel sentiment „foarte clasic”. Pentru unele dintre finisaje, cum ar fi marmura de culoare maro sau ramele aurii, ea s-a inspirat din ceea ce o atrage în alegerile personale. În această colecție, Hailey a folosit un amestec de inspirații, curente și forme pe care le iubește și pe care le-a reinterpretat.

Și s-a descurcat remarcabil! Cu acești ochelari, vei fi propria ta muză, creată pentru luminile reflectoarelor. Nu-ți fie teamă să ai o atitudine îndrăzneață și să folosești pasiunea pentru modă în orice combinație, la fel ca Hailey. Găsești întreaga colecție acum pe eyerim!

Daniel

Sunt affiliate manager la eyerim. Caut mereu colaborări în zona de creația și gestionez diverse campanii în același timp. Am câștigat la un moment dat un concurs de frumusețe, am rădăcini ucrainiene și îmi încep fiecare zi cu un espresso bun.

POSTĂRI SIMILARE
Ghidul Bloggerilor pentru Ochelari de Soare: Trendurile de Vară 2018

Un nou sezon, noi trenduri. Află care sunt cele mai mari trenduri de vară de la doi dintre bloggerii noștri preferați.

Cum să identifici ochelarii de soare Oakley autentici?

Încă un ghid pas cu pas care te va învăța să faci diferența între ochelari autentici și cei contrafăcuți. Află cum să faci diferența între aceștia chiar și la prima vedere.

Oglinda Magică în viața reală: Gândurile influencerilor

Chiar funcționează Oglinda Magică? Prezintă realitatea cu acuratețe? Citește ce au avut de spus câțiva dintre influencerii noștri favoriți.

Aveți întrebări? Întrebați-l pe optometristul nostru.