9.4.2020 11678 vizualizări 3 minute de citit Mergeți la e-shop

COLECȚIA 2020: Cele mai noi tendințe ale sezonului

2020 e deja în plină desfășurare așa că vă prezentăm cele mai noi tendințe ale anului. Pregătiți-vă pentru modele preferate ale tuturor timpurilor, ramele oversize și multe altele. Indiferent de stil, toată lumea își găsește MODELUL care le-a fost predestinat.

ETERNUL AVIATOR

Celebrul model Aviator va fi mereu la modă. Anul acesta nu face excepție. Podiumurile de modă sunt pline de modele clasice, cum sunt acești Carrera sau acești Polaroid polarizați. Dacă vreți să rămâneți la modă, ne veți da greș niciodată cu celebrii Ray-Ban Aviator.

Cele mai noi tendințe în materie de ochelari 2020 - Faimoșii ochelari de soare Ray-Ban Aviator, blog eyerim

RAME ÎNDRĂZNEȚE ȘI EXPRESIVE

Descoperiți ramele cu care veți atrage atenția tuturor. Ochelarii de soare galbeni de la Arnette făcuți în colaborare cu rapperul Post Malone sunt minunați. Sau admirați acești ochelari negri extravaganți de la Versace.

Cele mai noi tendințe în materie de ochelari 2020 - Ochelari de soare Versace cu rame îndrăznețe, blog eyerim

LENTILE VIU COLORATE

Luminați-vă zilele cu o paletă viu colorată, cum ar fi de exemplu acești ochelari de soare Polaroid care nu trebuie ratați. Pentru cei care adoră ramele speciale, modelul Ray Ban Hexagonal este o alegere excelentă. Nu trebuie să uităm nici acest model minimalist Komono cu lentile violet.

Cele mai noi tendințe în materie de ochelari 2020 - Lentile viu-colorate, ochelari de soare Ray-Ban Hexagonal, blog eyerim

OCHELARII BUNICII

Ramele Oversize sunt din nou la modă, cum este și această pereche Ray Ban Square din colecția de primăvară-vară 2020! Alegeși un model pe care l-ar fi putut purta și bunicile noastre și mizați pe un look retro - aruncați o privire la acești ochelari sofisticați Dolce & Gabbana. Sau puteți încerca această simplă pereche de ochelari de vedere Oversize de la Max Mara.

Cele mai noi tendințe în materie de ochelari 2020 - Ochelari de vedere Max Mara, blog eyerim

Toate marile tendințe ale anului 2020 se găsesc pe eyerim – ramele Aviator, ochelarii viu colorați și multe alte modele - noi le avem pe toate. Alegeți-vă perechea perfectă de ochelari și pregătiți-vă să stăpâniți lumea.

Andrea

Eu sunt unul din co-fondatorii eyerim. Mă ocup de creare de conținut și social media. Îmi plac la nebunie păsările flamingo și călătăriile. Îmi culeg inspirație pentru ideile mele creative din plimbări lungi pe munte și iubesc arta și fotografia.

POSTĂRI SIMILARE
Evoluția ochelarilor

Eficiența și designul ochelarilor s-a îmbunătățit seminificativ de-a lungul ultimelor secole. Cât de bine le cunoști istoria? Hai să înveți cu noi.

Ghidul Bloggerilor pentru Ochelari de Soare: Trendurile de Vară 2018

Un nou sezon, noi trenduri. Află care sunt cele mai mari trenduri de vară de la doi dintre bloggerii noștri preferați.

ÎNAPOI ÎN VIITOR: Cele mai importante 7 tendințe ale sezonului primăvară-vară 2019

Ochelarii de soare de inspirație vintage revin. Hai să aflăm ce modele s-au întors în acest an și ce povești aduc cu ele.

Aveți întrebări? Întrebați-l pe optometristul nostru.