12.5.2022 685 vizualizări 3 minute de citit Mergeți la e-shop

eyerim se bucură să anunțe ochelarii Isabel Marant și David Beckhan! De ce sunt așa speciali?

Una este un designer francez celebru, altul este o reprezentant britanic de seamă al sportului și stilului. Una a decis să creeze ochelari pentru femei într-un stil boem deosebit, celălalt a început o colaborare cu producătorul italian Safilo și a creat ochelari pentru bărbați în stil clasic, dar îndrăzneț. De care te vei îndrăgosti?

ISABEL MARANT - ochelari eleganți, ușori, șic în stil francez

Avea doar 27 de ani când și-a lansat prima colecție de modă. Stilul ei boem francez a câștigat nu doar prețurile internaționale de modă, ci și inimile unor femei celebre precum Alexa Chung, Victoria Beckham, Kate Moss, Sienna Miller și Rachel Weisz. Da, vorbim despre Isabel Marant!

Isabel Marant eyewear on eyerim

Stilul îndrăzneț nonșalant al ochelarilor de soare și al ochelarilor de vedere este conceput pentru o femeie contemporană și sofisticată, cu o abordare personală a stilului și a tendințelor. Descoperă această nouă colecție de ochelari de neratat acum pe eyerim!

DAVID BECKHAM EYEWEAR - combinație celebră de calitate și stil italian

Unul dintre cei mai faimoși bărbați din lume, cunoscut nu numai pentru carierea sa sportivă, dar și pentru stilul vestimentar de top, a hotărât să aprofundeze lumea modei și a început o colaborare cu producătorul de ochelari de lux Safilo din Italia. Ochelarii din colecția David Beckham oferă cele mai elegante materiale, cea mai mare atenție la detalii și calitatea de top a designului italian.

David Beckham eyewear on eyerim

Această colecție este elegantă și îndrăzneață, dar și loială esteticii clasice. Această colecție preia inspirația sezonieră din filmele iconice filmate în Italia, de la vedetele globale care au jucat în acestea și de la orașele care au influențat stilul lui David. Descoperă modelele care surprind sentimentul și peisajele unui spirit de vacanță fără griji.

Bucură-te de calitatea și stilul de top ale acestor două mărci, care te vor diferenția în mulțime. Acum pe eyerim!

Yassaman

Sunt unul din co-fondatorii eyerim și supraviețuiesc în lumea Marketingului. Sunt mereu dispusă să primesc o recomandare de carte sau să merg într-o călătorie prin Europa. Am mâncat odată un rasol de porc întreg în mai puțin de 30 de minute și pentru cei care nu pronunță bine numele meu, mă pot striga pe numele de "Yass"

POSTĂRI SIMILARE
Valentine’s Day: Be you

Be confident. Be sexy. Be YOU.

Colecția de ochelari Polaroid 2019: Vezi mai departe

2019 este în plină desfășurare, așa că ar fi bine să te pregătești pentru noua colecție de ochelari Polaroid!

Pregătește-te pentru zilele însorite - 4 sfaturi despre cum să NU îți alegi ochelarii de soare

Dacă te simți pregătit pentru noii tăi ochelari de soare din acest sezon, avem pentru tine 4 sfaturi despre cum să îți cumperi ochelari și cum să nu faci greșeli în alegerea acestora.

Aveți întrebări? Întrebați-l pe optometristul nostru.