Ziua Recunostintei Americane nu are nevoie de nici o introducere. Ceea ce urmează după asta, totuși, ar putea - Vinerea după Ziua Recunoștinței, cunoscută sub numele de Black Friday, are destulă istorie. În mod tradițional, o mulțime de oameni au această zi de vineri liberă, ceea ce a dus la faptul că a devenit începutul neoficial al sezonului de cumpărături de Crăciun. Astăzi, țările din întreaga lume oferă oferte nebunești de Black Friday iar eyerim nu face excepție!

Blacky Friday eyerim

Istorie

Într-o încercare de a începe vânzările de vacanță, comercianții din jurul SUA au început să ofere reduceri de Black Friday. Termenul "Vinerea Neagră" a fost înregistrat pentru prima oară în 1961, iar fenomenul a început încet, până când Black Friday a devenit oficial cea mai aglomerată zi de cumpărături a anului 2005. Oamenii au profitat de ziua lor liberă și vânzările au ajuns la cote uriașe.

Ați auzit vreodată vreuna din aceste povești nebune de mulțimi de cumpărători, fără control? Asta e Black Friday în SUA pentru tine. Multe magazine se deschid încă din seara precedentă și oamenii petrec ore întregi în cozi, imediat după terminarea cinei de Ziua Recunoștinței. Acest lucru duce adesea la un haos complet, deoarece mulțimea de oameni nebuni (și în 12% din cazuri, beți) se luptă practic pentru a obține cea mai bună ofertă.

eyerim explică istoria cumpărăturilor de Black Friday și reducerile sale uimitoare.

Fapte amuzante

• Se spune că denumirea de "Black Friday" provine din termenul "intrarea în negru", adică când comercianții cu amănuntul merg de la numere roșii (negative) la profit.

• Cele mai bune oferte sunt de obicei pe jucării, în timp ce bijuteriile sunt cele mai puțin valoroase de cumpărare pe Black Friday. #sfaturi

• În SUA, Black Friday a avut ca rezultat șapte decese și 98 de răniți în ultimii 10 ani. Ce ușurare că puteți cumpăra și online, nu?

• Black Friday, după cum știm, se schimbă în mod constant și nu se mai limitează numai la o singură Vineri. Nu numai că magazinele se deschid deja Joi seara, dar unii comercianți mențin ofertele pe parcursul întregului weekend și, uneori, chiar mai mult.

Black Friday eyerim

Ce a pregătit eyerim pentru tine anul acesta? 

În cadrul eyerim, adorăm eleganța – și ce este mai elegant decât culoarea atemporală negru? Acum negrul s-a întors și te poți bucura de Black Friday pe eyerim! Este momentul perfect să te răsfeți pe tine și pe cei dragi cu ochelari de calitate premium eleganți, doar acum cu reduceri uimitoare de până la 50%!  

În fiecare săptămână vor dezvălui una dintre ofertele noastre speciale. Iat-o pe prima: 

15% REDUCERE LA OCHELARI DE SOARE  

Reinventează-ți stilul, primești lentile cu 100% protecție contra razelor UV sau descoperi produse în tendințe și în limita bugetului tău din noua eyerim collection. Fii în centrul atenției cu orice model de ochelari de soare din colecția noastră. 

Cod: BF15SUN  

*Se aplică pentru orice model de ochelari de soare de pe site.  

Black Friday eyerim

CUMPĂRĂ ACUM  

Iat-o pe a doua:

30% REDUCERE LA RAME + LENTILE

Lentile certificate extra durabile cu filtre UV și multe noutăți în domeniu? Rame în tendințe cu stil de neratat? Cumpără ramele și lentilele și primești 30% reducere pentru ambele!

Cod: BF30EYE

*Se aplică pentru orice pereche de ochelari cu dioptrii, cu excepția eyerim collection.

Black Friday eyerim

CUMPĂRĂ ACUM  

Iat-o pe a treia:

CUMPERI 2 PRODUSE DIN EYERIM COLLECTION ȘI PRIMEȘTI 50% REDUCERE LA AL DOILEA PRODUS!

Aruncă o privire la calitatea și stilul extraordinar al eyerim collection de ochelari de soare și ochelari de vedere. Doar acum: cumperi 2 produse din eyerim collection și primești 50% reducere la al doilea produs!

Cod: BF50EYC

*Se aplică pentru orice pereche de ochelari cu dioptrii, ochelari pentru computer sau ochelari de soare din eyerim collection.

CUMPĂRĂ ACUM  

Rămâi pe frecvență, următoarea ofertă va fi dezvăluită curând!   

Concurs! 

Și asta nu e tot! Ce ar fi Black Friday fără un concurs corespunzător? Fă o poză cu orice pereche de ochelari cumpărați de pe site-ul eyerim. În perioada 4.11 - 25.11, postează pe Instagram, etichetează @eyerim.eyewear și folosește hashtagul #eyerimBF. Câștigătorul primește un voucher în valoare de 100 € pentru a cumpăra ochelarii preferați! Noroc. :)

Hai să vedem lumea diferit împreună.

Black Friday eyerim