Smith PROJECT 9PC/C1

Ochelarii de ski PROJECT 9PC/C1 reprezintă apogeul Smith pentru decenii de muncă și experiență în construirea, testarea și perfecționarea... Arată mai mult

Variante

Smith PROJECT 9PC/C1
Negri / Portocalii
269,00 RON
Produsul nu mai există în oferta noastră
Produsul nu mai există în oferta noastră

Red Sol-X Mirror
NUME
CULOARE
CONDIȚII
VLT
Red Sol-X Mirror
Portocaliu
-
17%

Ambalajul nu include o lentilă de rezervă.

TEHNOLOGII INCLUSE
Airflow
Tehnologia inteligentă Airflow ajută la circulația aerului în interiorul ramei pentru a permite pătrunderea aerului proaspăt dar fără a umezii sau încețoșa lentila din interior.
Lentile cilindrice
Lentilele cilindrice sunt construite pe o curbură de bază doar pe axa X (orizontală). Aceștie oferă standarde optice de înaltă calitate și așexare optimizată.
FOG X
Lentilele FOG-X de la Smith folosesc o suprafață hydrofilică, cu gravuri microscopice, pentru absorbția umezelii și dispesarea ei de-a lungul suprafeței, evitând astfel aburirea lentilei. Pentru că este practic micro-gravată în lentilă, nu poate fi ștearsă ca alte straturi anti-încețoșare.

DESPRE BRAND

Smith Optics a luat naștere în 1965, când doctorul Robert Smith, un dentist de meserie și un schior entuziast, a utilizat spumă dentară și lipici pentru a crea primii ochelari de zăpadă care aveau deschizături pentru aerisire. Această invenție a revoluționat sporturile de iarnă, iar Smith Optics și-a câștigat locul de brand care se distinge prin produse inovative, durabile și de înaltă calitate până în ziua de astăzi.

Ochelarii de ski PROJECT 9PC/C1 reprezintă apogeul Smith pentru decenii de muncă și experiență în construirea, testarea și perfecționarea ochelarilor de ski în cooperare cu atleții profesioniști. Geometria specifică acestor rame oferă vizibilitate de neegalat și face ca Smith să se potrivească perfect cu produsele celor mai cunoscuți producători de căști: Bolle, Giro, Anon, K2 sau Smith. Ventilatoarele interioare oferă o mai bună ventilație anti-ceață chiar și în cele mai intense condiții.


Cumpărați ochelarii Smith PROJECT 9PC/C1 de pe eyerim chiar acum și vă vor fi livrați fără taxe poștale direct la ușa dumneavoastră în ambalajul lor original.

Detalii

Marca
Model
PROJECT 9PC/C1
Culoare rame
Negri
Culoare lentile
Portocalii
Formă rame
Lentilă unică
Tip de rame
Ramă completă
Polarizați
Nu
Material rame
Plastic
Sex
Bărbaţi
Culoarea ramelor utilizate de producător
Black
Culoarea lentilelor utilizate de producător
Red Sol-X Mirror

De ce eyerim?

Livrare gratuită
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Aflați-vă mărimea
Mărimi
S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la capătul ochiului
Cardul nu ajunge la capătul ochiului
Distribuie
Smith PROJECT 9PC/C1
269,00 RON

Obțineți o reducere de bun venit

Înscrieți-vă la newsletter și nu ratați ofertele eyerim!

Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuită
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală