Oakley Flight Deck XL OO7050-38 PRIZM

Culoare rame: Albi, Culoare lentile: Roz

Variante

Oakley Flight Deck XL OO7050-38 PRIZM

Mărimea

Produsul nu mai există în oferta noastră

Prizm Hi Pink Iridium
NUME
CULOARE
CONDIȚII
VLT
Prizm Hi Pink Iridium
Roz
Zăpadă și ceață
46%

Lentilele Prizm Hi Pink Iridium ale brandului Oakley suportă mult mai multe condiții de lumină decât lentilele standard. Lentilele Prizm Hi Pink Iridium și au 46% care permit pătrunderea a 46% din lumina soarelui . Pentru mai multe informații despre lentilele VLT, dă click aici.

Ambalajul nu include o lentilă de rezervă.

TEHNOLOGII INCLUSE
PRIZM™
Tehnologia PRIZM™ a Oakley blochează razele de lumină și permite o vizibilitate mai bună a denivelărilor din zăpadă, conturul și texturii acesteia. Lentilele PRIZM™ au fost gândite și configurate pentru a te ajuta să ai o vizibilitate mai bună în orice condiții de lumină astfel încât să nu mai fie nevoie să schimbi lentilele în funcție de condițiile de lumină.
High Definition Optics®
Cu High Definition Optics® al Oakley te poți baza pe un nivel înalt de claritate și de protecție. Lentilele HDO optimizează siguranța și performanța astfel încât să îndeplinească așteptările și nevoile atleților profesioniști care au nevoie de cea mai clară și precisă vizibilitate.
F3 Anti-fog
Stratul special anti-ceață al lentilelor Oakley previne ceața din a compromite performanța și siguranța. F2 Anti-fog este configurată astfel încât să absoarbă umezeala și să păstreze lentilele curate pentru o vizibilitate perfectă.
OTG (Over the glasses)
Uneori poate fi destul de greu să găsești cel mai potrivit model de ochelari OTG. Tehnologia OTG de la Oakley include mici canaluri care se potrivesc cu majoritatea lentilelor de vedere și oferă o experiență plăcută și confort.
Ridgelock
Cu tehnologie Ridgelock a Oakley, schimbarea lentilelor este rapidă și simplă în timp ce permite și o etanșare perfectă pentru a preveni condițiile de vând și frig să pătrundă prin marginile lentilei. Ridgelock oferă de asemenea și o vizibilitate largă datorită lentilei fără rame.

DESPRE BRAND

"Ideea din spatele lui Oakley este realizarea produselor care funcționează și arată mai bine decât oricare altele", a spus Jim Jannard când a fondat Oakley în garajul său în 1975. Astăzi, Oakley este brandul lider global în domeniul sportiv și al stilului de viață și se află încă în prim-planul inovației și performanței în domeniul ochelarilor.

Ochelarii de ski Flight Deck XL OO7050-38 PRIZM reprezintă apogeul Oakley pentru decenii de muncă și experiență în construirea, testarea și perfecționarea ochelarilor de ski în cooperare cu atleții profesioniști. Geometria specifică acestor rame oferă vizibilitate de neegalat și face ca Oakley să se potrivească perfect cu produsele celor mai cunoscuți producători de căști: Bolle, Giro, Anon, K2 sau Smith. Ventilatoarele interioare oferă o mai bună ventilație anti-ceață chiar și în cele mai intense condiții.


Cumpărați ochelarii Oakley Flight Deck XL OO7050-38 PRIZM de pe eyerim chiar acum și vă vor fi livrați fără taxe poștale direct la ușa dumneavoastră în ambalajul lor original.

Inspirație

Detalii

Marca
Model
Flight Deck XL OO7050-38 PRIZM
Culoare rame
Albi
Culoare lentile
Roz
Formă rame
Lentilă unică
Tip de rame
Fără ramă
Polarizați
Nu
Sex
Femei, Bărbaţi
Culoarea ramelor utilizate de producător
Matte White
Culoarea lentilelor utilizate de producător
Prizm Hi Pink Iridium
Material rame
Plastic

De ce eyerim?

Livrare gratuită
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Aflați-vă mărimea
Mărimi
S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la capătul ochiului
Cardul nu ajunge la capătul ochiului
Distribuie
Oakley Flight Deck XL OO7050-38 PRIZM
899,00 RON
Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuită
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală