13.1.2020 32067 vizualizări 3 minute de citit Mergeți la e-shop

Cum să cumpărați online ochelari cu prescripție

Au trecut de mult zilele prin care te plimbai prin oraș, încercând diferite magazine pentru a găsi ochelari cu prescripție perfecți pentru un preț decent dar în zadar. Este 2020 acum și cumpărăturile online nu au fost niciodată mai ușoare sau mai accesibile, chiar și atunci când vine vorba de ochelari cu prescripție medicală.

Ați fost la medicul oftalmolog și tocmai ce ați descoperit că grijile dvs. au devenit realitate: acum trebuie să purtați ochelari cu prescripție. Alternativ, le-ați purtat deja pentru o vreme și considerați că acum este idee oportună pentru o schimbare.

Planificarea este esențială

Sfaturi aprobatate de către eyerim pentru a cumpăra ochelari de vedere online

Deci, este o achiziție destul de importantă, deoarece este foarte probabil ca dvs. să doriți să cumpărați o pereche de ochelari de calitate care să reziste câțiva ani buni. De aceea trebuie să vă apropiați oarecum strategic.

Dacă sunteți fan al modei, de ce nu verificați ultimele tendințe sezoniere? Gândiți-vă la ceea ce doriți de la noile dvs. rame și cum vi se vor potrivi stilului uzual. Care este intervalul dvs. de preț? Există mărci de la care doriți să cumpărați ochelari? Amintiți-vă că nu este vorba numai de aspect, ci și de funcționalitate - materialele folosite într-o pereche particulara de ochelari de vedere (atât în rame, cât și în lentile) sunt, de asemenea, un factor important.

Cunoașteți-vă prescripția!

Sfaturi aprobatate de către eyerim pentru a cumpăra ochelari de vedere online

Aveți încredere în noi, veți avea nevoie de aceasta atunci când o să comandați ramele.

În primul rând, prescripția medicală va conține cifre privind dioptria fiecărui ochi. În general, cu cât sunt mai departe de numărul 0, cu atât este nevoie de o corecție mai mare. Numerele pozitive indică o miopie iar în timp ce numerele negative indică o hipermetropie. Cu cât sunt mai mari dioptriile, cu atât grosimea lentilor va crește și ea - discutați cu medicul dvs. pentru a afla mai multe despre opțiunile dvs. înainte de a cumpăra.

în principal, ochii ce au o formă imperfectă, cauzează o viziunea neclare:cilindrul și axa acestuia. Încă o dată, aceste cifre indică cât de multă corecție necesită fiecare dintre ochii dvs., ceea ce le face esențiale atunci când cumpără ochelari cu prescripție.

În plus, va trebui să vă cunoașteți distanța pupilară, astfel încât ochelarii să se potrivească bine și, să-și servească scopul cu succes. Dacă acest lucru nu este menționat pe baza prescripției, nu vă faceți griji - este foarte ușor să măsurați distanța pupilară.

În cele din urmă, nu uitați să măsurați dimensiunea ochelarilor. Desigur, probabil că o să descoperiți că aveți dimensiunea M, dar e mai bine să fii în siguranță decât să vă pară rău.

După ce aveți toate aceste date tehnice, sunteți pregătiți cu totul pentru partea distractivă: navigarea!

Există unele acolo pentru toată lumea

Toată lumea își poate găsi perechea perfectă de ochelari de vedere în catalogul eyerim

Dacă sunteți încă în ipoteza că achiziționarea ochelarilor de vedere pe internet este un proces dificil pentru că nu veți ști care ochelari vi se potrivesc, avem niște știri cu adevărat incredibile pentru dvs.

În primul rând, este foarte simplu să vă dați seama care sunt cele mai bune rame pentru forma feței dumneavoastră. Dacă aveți o față rotundă, cel mai bun pariu este, probabil, ochelari în formă standard wayfarer, clubmaster sau aviator. Pentru fețe pătrate – supradimensionați, rotunjiti sau ochi de pisică sunt un lucru ideal. În cazul în care fața este în formă de inimă, puteți încerca, de asemenea, ramele rotunjite sau ochi de pisică, precum și ochelarii fără ramă sau semi ramă ce vă vor face maxilarul mai proeminent. În cele din urmă, dacă sunteți proprietarul mândru al unei fețe ovale, puteți pune orice ramă și va arăta absolut fenomenal.

Deci, depinde doar de dumneavoastră să luați decizia. Citiți despre forma feței, consultați oferta mărcii dvs. preferate și continuați să căutați până când găsiți rama perfectă.

Încearcă înainte de a cumpăra - da, chiar și online

Utilizați proba virtuală pentru o experiență perfectă de cumpărături online

Încă nu sunt convinși? Veți fi fericit să auziți că cumpărăturile online pentru ochelari cu prescripție au ajuns la un nivel de accesibilitate destul de avantajos. Chiar și după ce aflați forma feței (și, prin urmare, tipul de rame ideal) încă există o varietate de alți factori care trebuie luați în considerare. Ce culoare a ramei este cea mai buna alegere? De unde știți sigur că noile dvs. rame cu prescripție vi se vor potrivi perfect aspectului și stilului dvs.?

Trăspunsul este simplu: utilizați proba virtuală. Experimentul virtual este răspunsul lui Eyerim la oglinzile din viața reală și la întrebările nesfârșite de "bine, dar dacă ramele (ochelarii de soare) nu mi se potrivesc?". Atot ce aveți nevoie este de o cameră web sau o poza cu dvs., ambele opțiuni le puteți utiliza pentru a vedea modul în care prechea de ochelari mult visată vi se va potrivi cu fața dvs. Multe dintre produsele noastre pot fi încercate pe această cale, deci continuați și distrați-vă! Dacă căutați doar și continuați să încercați diferite stiluri, sunteți aproape sigur că o să vă îndrăgostiți de cel puțin o pereche de ochelari de soare sau de rame.

Vreți să știți care este cel mai bun lucru atunci când doriți să cumpărați ochelari online? Veți fi mereu în măsură să găsiți ceea ce căutați - există mii de opțiuni pe care le puteți privi din confortul propriei case. Așa că, încearcă, foloseșteți imaginația. Fă-te fericit cu acea pereche perfectă de ochelari! În 2021, rețetele sunt la modă.

Branislav

Sunt co-fondator eyerim și mă ocup de tot ce ține de branding și UX. Îmi place tare mult combinația dintre sport și filozofie - am mereu 2-3 cărți pe birou lângă cardul de la sala de fitness. Urăsc porumbeii și nu port ochelari de vedere, deși ar fi trebuit.

POSTĂRI SIMILARE
Optometristul Ondrej: Oamenii sunt ferm convinși că ochelarii cu dioptrii sunt o investiție costisitoare. Dar nu trebuie neapărat să fie așa.

De ce au tinerii probleme de vedere? Sunt ochelarii cu dioptrii într-adevăr atât de scumpi? Există vreun gadget cu dioptrii pentru vară? Optometristul nostru Ondrej vă oferă răspunsurile la toate aceste întrebări!

8 lucruri care ne protejează ochii de la îmbătrânire

Conform OMS, 50% din populație va avea nevoie de ochelari în 2050. Motivul principal este acela că petrecem foarte mult timp în fața ecranelor digitale.

Un scurt ghid: Vizita la oftalmolog

Când este momentul potrivit pentru a merge la oftalmolog? Cum arată un control la ochi? Aflați mai multe în următorul articol.

Aveți întrebări? Întrebați-l pe optometristul nostru.