După o vizită la oftalmolog, aflați că trebuie să purtați ochelari cu dioptrii. Alternativ, le purtați deja și simțiți că aveți nevoie de o schimbare. Ce trebuie să faceți? Faceți clic pe eyerim - un optician online certificat - și alegeți ochelarii dioptrii personalizați online! Cum se face acest lucru?

Planificarea în prealabil

Dacă vă interesează moda, ce-ar fi să verificați ultimele tendințe de sezon? Gândește-te la ceea ce îți dorești de la noii tăi ochelari cu dioptrii și cum îi vei combina cu stilul tău obișnuit. Care este limita ta de preț? Există mărci de la care vă plac ochelarii? În plus, nu uitați că nu este vorba doar de aspect, ci și de funcționalitate - materialele folosite atât pentru rame, cât și pentru lentilele unor anumiți ochelari cu dioptrii sunt, de asemenea, un factor important.

- Ramele din plastic sunt plăcute la atingere și sunt disponibile în multe culori și modele. Acestea sunt adesea produse într-un design mai robust, care permite cu ușurință "mascarea" grosimii lentilei și a oricăror diferențe de grosime a acesteia.

- Ramele metalice sunt, în general, mai subtile și mai puțin vizibile. La unele modele de ochelari veți întâlni, de asemenea, o ramă combinată, de exemplu, cu rame laterale din plastic și puntea nazală din metal.

Atenție la cifre

Sfaturi aprobatate de către eyerim pentru a cumpăra ochelari de vedere online

Cumpărarea ochelarilor cu dioptrii aduce cu adevărat o mulțime de numere. În primul rând, prescripția dumneavoastră de la medic include numărul de dioptrii pentru ambii ochi. În general, cu cât aceste cifre sunt mai departe de zero, cu atât mai multă corecție este necesară pentru vederea dumneavoastră. Numerele pozitive înseamnă hipermetropie, iar cele negative înseamnă miopie. Cu cât dioptriile sunt mai mari, cu atât mai groase vor fi lentilele de care veți avea nevoie - discutați cu medicul oftalmolog despre diferitele opțiuni înainte de a cumpăra.

Dacă suferiți și de astigmatism (ceea ce înseamnă, în principiu, că vedeți neclar), se adaugă numere suplimentare: cilindrul și axa acestuia. Din nou, aceste numere indică cât de mult au nevoie ochii dumneavoastră de corecție, așa că sunt esențiale atunci când cumpărați dioptrii noi.

În plus, trebuie să vă cunoașteți distanța dintre pupile (PD), astfel încât ochelarii să vi se potrivească bine și să își îndeplinească scopul. Dacă nu găsiți acest număr pe rețeta dumneavoastră medicală, nu vă faceți griji - este foarte ușor să vă măsurați distanța dintre pupile.

Nu în ultimul rând, nu uitați de mărimea ochelarilor. Desigur, cel mai probabil aveți o mărime standard M, dar este întotdeauna o idee bună să verificați. Mai presus de toate, lățimea diametrului ocularului, lățimea punții nazale și lungimea tâmplei sunt importante. Luați, de exemplu, ochelarii pe care îi aveți deja și cu care vă simțiți confortabil și măsurați aceste date. Acest lucru vă va oferi date valoroase pe care le puteți folosi cel puțin ca un ghid atunci când alegeți noi ochelari. Odată ce aveți toate aceste date tehnice, sunteți gata pentru partea distractivă: cumpărăturile!

Potrivite pentru fiecare tip de față

Toată lumea își poate găsi perechea perfectă de ochelari de vedere în catalogul eyerim

Încă mai simțiți că este dificil să cumpărați ochelari online pentru că nu știți dacă ochelarii vi se vor potrivi? În acest caz, avem vești foarte bune pentru dumneavoastră.

În primul rând, este foarte ușor să vă dați seama ce ochelari sunt cei mai potriviți pentru tipul dumneavoastră de față. Dacă aveți o față rotundă, probabil că vi se vor potrivi cel mai bine ochelarii de tip wayfarer, clubmaster sau aviator. Pentru fețele unghiulare - ochelarii oversized, rotunzi sau în formă de cat eye sunt perfecți. Dacă aveți o față în formă de inimă, puteți încerca și rame rotunde sau cat-eye, precum și ochelari fără ramă sau browline pentru a vă accentua tâmplele. În cele din urmă, dacă sunteți mândrul proprietar al unei fețe ovale, puteți purta absolut orice fel de ochelari și să arătați fantastic.

Încearcă înainte de a cumpăra - da, chiar și online

Utilizați proba virtuală pentru o experiență perfectă de cumpărături online

Încă nu sunt convinși? Veți fi fericit să auziți că cumpărăturile online pentru ochelari cu prescripție au ajuns la un nivel de accesibilitate destul de avantajos. Chiar și după ce aflați forma feței (și, prin urmare, tipul de rame ideal) încă există o varietate de alți factori care trebuie luați în considerare. Ce culoare a ramei este cea mai buna alegere? De unde știți sigur că noile dvs. rame cu prescripție vi se vor potrivi perfect aspectului și stilului dvs.?

Trăspunsul este simplu: utilizați proba virtuală. Experimentul virtual este răspunsul lui Eyerim la oglinzile din viața reală și la întrebările nesfârșite de "bine, dar dacă ramele (ochelarii de soare) nu mi se potrivesc?". Atot ce aveți nevoie este de o cameră web sau o poza cu dvs., ambele opțiuni le puteți utiliza pentru a vedea modul în care prechea de ochelari mult visată vi se va potrivi cu fața dvs. Multe dintre produsele noastre pot fi încercate pe această cale, deci continuați și distrați-vă! Dacă căutați doar și continuați să încercați diferite stiluri, sunteți aproape sigur că o să vă îndrăgostiți de cel puțin o pereche de ochelari de soare sau de rame.

Vreți să știți care este cel mai bun lucru atunci când doriți să cumpărați ochelari online? Veți fi mereu în măsură să găsiți ceea ce căutați - există mii de opțiuni pe care le puteți privi din confortul propriei case. Așa că, încearcă, foloseșteți imaginația. Fă-te fericit cu acea pereche perfectă de ochelari! 

Rame de calitate de la branduri celebre și lentile certificate. Acum cu -20%. Cod: SEE20