• E-shop
  • Informații
  • Cont
Sortează: Conform favoritelor  

Ce este polarizarea și de ce sunt ochelarii de soare polarizați un accesoriu de nelipsit?

Ochelarii de soare polarizați nu sunt doar una dintre cele mai vizitate categorii de pe eyerim, ci și categoria despre care primim cele mai multe întrebări. Ce sunt lentilele polarizate? Vederea rămâne neprotejată dacă nu porți ochelari de soare polarizați? Care sunt avantajele? Și, cel mai important, merită să plătești mai mult pentru ei?

6 min. de citit , 47406 vizualizări

Alegeți ochelarii de soare în funcție de forma feței: FAȚĂ OVALĂ

Ați petrecut ore întregi încercând să decideți ce fel de ochelari de soare vi se potrivesc cel mai bine? O pereche de ochelari de soare potriviți vă pot ajuta să aveți un look excepțional! Știați că puteți determina cu ușurință care este cel mai bun model în funcție de forma feței? Dacă nu știați, astăzi e o zi norocoasă! Urmăriți ghidul nostru săptămânal despre cum puteți alege ochelarii de soare ideali pentru dumneavoastră în funcție de forma feței. Am pregătit informații interesante pentru cei cu fața ovală!

4 min. de citit , 63181 vizualizări

Cum să îți întreții ochelarii?

Dacă vrei să îți păstrezi ochelarii în condiții bune, trebuie să știi să îi cureți corect. Află aici 5 sfaturi pentru a întreține ochelarii în cea mai bună condiție.

5 min. de citit , 65944 vizualizări

6 motive să vizitezi oftalmologul chiar acum

Să găsești ajutor la momentul potrivit îțî poate salva vederea de probleme mai grave. Dacă se manifestă vreunul dintre următoarele 6 semne înseamnă că este momentul să faci un test de vedere.

3 min. de citit , 30127 vizualizări

Cum să îți alegi ochelarii de ski

Atât pentru vreme încețoșată, cât pentru cer senin, atât pentru zile frumoase, cât și pentru cele mai reci - ochelarii de ski sunt un accesoriu indispensabil pentru protecția ochilor tăi pe pârtie. Cum să îi alegi pe cei buni?

5 min. de citit , 84118 vizualizări

4 motive pentru a purta ochelari de soare pe timp de iarnă

Zilele însorite nu sunt așa de întâlnite pe timp de iarnă dar și atunci când vin, nu sunt așa de plăcute pentru ochii noștri. Oferă ochilor tăi atenția de care au nevoie în zilele de iarnă! Află de ce credem noi că ar trebui să porți ochelari de soare în această perioadă chiar dacă simți că nu ai nevoie.

5 min. de citit , 35596 vizualizări

Evoluția ochelarilor

Eficiența și designul ochelarilor s-a îmbunătățit seminificativ de-a lungul ultimelor secole. Cât de bine le cunoști istoria? Hai să înveți cu noi.

6 min. de citit , 39378 vizualizări

Eyes on KERBHOLZ

În această săptămână vom prezenta un brand nou în portofoliul nostru. Este vorba de KERBHOLZ, un brand construit pe calitate, iubire pentru natură și multă pasiune. Hai să descoperim povestea KERBHOLZ împreună.

2 min. de citit , 12838 vizualizări

eyerim insider: Pe la birou ep.I

Mare sau mică, orice companie din lume se bazează pe o echipă puternică. Hai să explorezi și să afli și tu cum este pe la eyerim și să cunoști oamenii harnici și superbi de aici.

7 min. de citit , 1150596 vizualizări

SEE IT IN PRIZM: COLECȚIA OAKLEY 2019

Oakley, acest geniu al ochelarilor pentru sport, a pregătit o nouă colecție de ochelari de soare. Modelele sunt împărțite în trei grupe - pentru a vedea invizibilul, pentru a vedea posibilitățile și pentru a vedea terenurile de activități.

3 min. de citit , 14863 vizualizări

Cum să vă curățați ochelarii? Ștersul cu mâneca, șervețele sau alcool îi poate deteriora!

Avem mare grijă de ochelarii noi doar în primele săptămâni de la achiziție. Apoi, ne reducem la a-i șterge cu mâneca, cu șervețele de hârtie sau chiar cu șervețele umede cu alcool. Optometriștii profesioniști își curăță în mod diferit ochelarii. Dacă vă obișnuiți și dv. să faceți astfel, puteți prelungi durata de utilizare a ochelarilor cu câțiva ani.

3 min. de citit , 50703 vizualizări

Când trebuie să încep să port ochelari cu dioptrii?

Nu puteți citi un mesaj pe telefonul mobil, nu știti dacă ceasul arată 3 sau 8, nu puteți vedea cine este persoana care va face cu mâna de pe partea cealaltă a străzii,... Vă sună cunoscut? Care sunt semnele că aveți nevoie de ochelari dioptrii și ce vor schimba ei în viața dumneavoastră?

6 min. de citit , 27450 vizualizări

Cele mai vândute

Livrare gratuita de la 250,00 RON
Plata cash la livrare
Returnare în 30 de zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală

Obțineți o reducere de bun venit

Înscrieți-vă la newsletter și nu ratați ofertele eyerim!

Alegeți
Alegeți
Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuita de la 250,00 RON
Plata cash la livrare
Returnare în 30 de zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Distribuie